El Karadavi: Bu çaÄŸrıya uymak haramdır!   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 07-26-2013 (11:07)   Son Mesaj: 07-26-2013 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 396  

    07-26-2013

    El Karadavi: Bu çağrıya uymak haramdır!

    El Karadavi: Bu çağrıya uymak haramdır!
    El Karadavi: Bu çağrıya uymak haramdır!

    Uluslararası İslam Alim Birliği Başkanı olan Yusuf El Karadavi, Sisi'nin halka yaptığı çağrı hakkında açıklamalarda bulundu.

    Uluslararası İslam Alim Birliği Başkanı olan Yusuf El Karadavi, Sisi'nin halka yaptığı çağrı hakkında açıklamalarda bulundu. Uluslararası İslam Alim Birliği Başkanı olan Yusuf El Karadavi, Sisi'nin halka yaptığı meydanlara inme çağrısının kan dökülmesine yol açtığını ve bu olaylara katılmanın haram olduğunu söyledi.

    DARBECÄ° SÄ°SÄ° NE DEMÄ°ÅžTÄ°?

    Mısır ordusunun emirlerini 'halktan aldığını' ileri süren General SisiÂ* şöyle devam etti: "Bir an dahi açıkladığımız yol haritasından geri dönülmeyecek. Tüm dünyanın gözlemci olabileceÄŸi seçimlere hazırız" diye konuÅŸtu.

    Mısır'da darbe karşıtlarının günlerdir sürdürdükleri gösterileri 'terör' olarak nitelendiren Sisi darbe taraftarlarını da sokaklara dökülmeye çağırdı.Orduda bölünme olduğu iddialarını yalanlayan Sisi saldırılara sert karşılık verecekleri tehdidinde bulunmuştu.

    Kaynak: Haber7





    El Karadavi: Bu çağrıya uymak haramdır! Yorumları