Anastasiadis Kıbrıs sorununun çözümü için umutlu   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 02-24-2013 (14:30)   Son Mesaj: 02-24-2013 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    02-24-2013

    Anastasiadis Kıbrıs sorununun çözümü için umutlu

    Anastasiadis Kıbrıs sorununun çözümü için umutlu
    Anastasiadis Kıbrıs sorununun çözümü için umutlu

    Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde yapılan "başkanlık" seçiminin en güçlü adayı Anastasiadis, ''Kıbrıs sorununun çözümü için umutluyum'' dedi.

    Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde yapılan "başkanlık" seçiminin en güçlü adayı Anastasiadis, ''Kıbrıs sorununun çözümü için umutluyum'' dedi. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yapılan "başkanlık" seçiminin en güçlü adayı Demokratik Seferberlik Partisi (DİSİ) Genel Başkanı Nikos Anastasiadis, Limasol'daki Lanitio Ortaokulu'na oyunu kullanmak için ailesiyle birlikte geldi.

    Anastasiadis, oyunu kullandıktan sonra Kıbrıslı Türk gazetecilere de İngilizce açıklamada bulundu.

    Kıbrıs sorunun çözümünün cesaret istediğini ifade eden Anastasiadis, ''Bunun için Türkiye'nin çok fazla yardımı gerekiyor.Kıbrıs sorununun çözümü bize bağlı, Türkiye'ye bağlı, Kıbrıs Türküne bağlı. Çözüm için umutluyum'' ifadesini kullandı.

    Anastasiadis, bu seçimin ardından Kıbrıs'ın yeni bir yönü olacağını ifade ederek, ''Bu seçim Kıbrıs için yeni bir milat olacaktır'' dedi.

    Kaynak: AA





    Anastasiadis Kıbrıs sorununun çözümü için umutlu Yorumları