Hollanda Prensi pedal çevirmek için İstanbul'da   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 11-10-2012 (19:26)   Son Mesaj: 11-10-2012 (19:26)    Cevap: 0    Gösterim: 419  

    11-10-2012

    Hollanda Prensi pedal çevirmek için İstanbul'da

    Hollanda Prensi pedal çevirmek için İstanbul'da
    Hollanda Prensi pedal çevirmek için İstanbul'da

    Hollanda Veliaht Prensi Willem Alexander ve eşi Prenses Maxima, Türkiye-Hollanda dostluğu için pedal çevirecek. Prens ve prensesin bugün İstiklal Caddesi'nde bisikletle turlaması bekleniyor.

    Hollanda Veliaht Prensi Willem Alexander ve eşi Prenses Maxima, Türkiye-Hollanda dostluğu için pedal çevirecek. Prens ve prensesin bugün İstiklal Caddesi'nde bisikletle turlaması bekleniyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Hollanda ve Türkiye arasındaki kültürel, ticari ve diplomatik ilişkilerin 400. yılı, kraliyet ailesinin katılımıyla düzenlenecek kapanış programı ile tamamlanacak. Hollanda Veliaht Prensi Willem Alexander ile eşi Prenses Maxima, iki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi hedefiyle düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önündeki Türk ve Hollanda bayrakları yarıya indirildi.

    Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından karşılanan prens ve prenses bisiklet turu için ayrıldı.



    Kaynak: CİHAN





    Hollanda Prensi pedal çevirmek için İstanbul'da Yorumları