Havada "inmek icin ucagin kapsini acmaya calisti"   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 10-14-2009 (14:51)   Son Mesaj: 10-14-2009 (23:48)    Cevap: 2    Gösterim: 829  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen yabanGülü
  • 1 gönderen yabanGülü

    10-14-2009

    Havada "inmek icin ucagin kapsini acmaya calisti"

    Havada 'inmek' için uçağın kapısını açmaya çalışan bir yolcunun kabin görevlileri ve diğer yolcular tarafından engellendiği ve uçuşun kalan kısmında zor kullanılarak koltuğuna bağlandığı bildirildi.

    Birleşik Arap Emirlikleri'nin ticari merkezi Dubai'den Hindistan'ın Mangalore kentine giden 128 yolcu ve 8 kabin görevlisi taşıyan Air India Express uçağındaki Muhammed Eşref adlı yolcunun önce kabin görevlilerine ve bazı yolculara saldırdığı iddia edildi.

    The National'daki habere göre IX812 nolu uçuşla seyahat eden 28 yaşındaki yolcu, uçak kalktıktan yaklaşık 45 dakika sonra etrafına saldırmaya başladı.

    Önce yerine zorla oturtulan yolcu daha sonra kurtulmayı başardı ve kapıya doğru koşarak Hintçe kapıyı açma tehdidinde bulundu.

    Yolcu Eşref daha sonra zorla tekrar yerine oturtulup koltuk kemeri, battaniye ve başörtüleriyle koltuğa bağlandı ve uçak havalimanına indiğinde polise teslim edildi.

    Havaalanı yetkililerinin 'yolcunun çok stresli olduğunu fakat uçuş boyunca alkol almadığını ve olaydan dolayı hakkında işlem yapılıp kefaletle serbest bırakıldığını' söylediği öğrenildi.

    Eşref'in ilk olarak bir bayan hostesi tekmelediği ve uçakta sadece bir erkek kabin görevlisinin olmasından dolayı dört erkek yolcunun da yardımıyla güçlükle kontrol altına alınabildiği belirtildi.

    Erkek görevlinin de saldırıya uğradığı, gözünün morardığı ve dudaklarının şiştiği ifade edildi.

    Eşref'in iki yıldır Dubai'de şoför olarak çalıştığı, bayram tatiline gitmek için işvereninden daha önce izin alamadığı ve ilk defa evine tatil için gittiği öğrenildi.

    mus'ab bunu beğendi.



    Havada "inmek icin ucagin kapsini acmaya calisti" Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  10-14-2009, 14:52

    --->: Havada "inmek icin ucagin kapsini acmaya calisti"


    galiba bu kardesimiz cok recep ivedik izlemis

    saka bir yana belkide ucak fobisi vardi ve bilmiyordu. havalaninca bir anda panik atak oldu ve oraya buraya saldirdi.
    mus'ab bunu beğendi.
    yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yabanGülü

      Permalink - Mesaj no 2  10-14-2009, 23:48

    --->: Havada "inmek icin ucagin kapsini acmaya calisti"


    Kim bilir ne derdi vardı yada psikolojisi ne kadar çok bozulmuştu
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab