Sapık babanın baldızı konuştu: Evde terör estiren bir 'tiran'dı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 05-05-2008 (00:36)   Son Mesaj: 07-11-2012 (17:52)    Cevap: 1    Gösterim: 18382  

    05-05-2008

    Sapık babanın baldızı konuştu: Evde terör estiren bir 'tiran'dı

    Avusturya’da kızına 24 yıl tecavüz ettiğini ve ondan 7 çocuk basası olduğunu itiraf eden korkunç babanın
    eşi, kızının 24 yıl ortadan kaybolmasıyla kocasının ilişkisi olduğuna hiç inanmamış.
    Olayın yarattığı büyük şok nedeniyle adının sadece Christine R. olarak belirtilmesini isteyen korkunç babanın baldızı, AP televizyonuna yaptığı özel açıklamada olayın ayrıntılarını anlattı.
    Christine R. babanın evde terör estiren bir "tiran" olduğunu belirterek, "O bir şeye siyah dediğinde, o şey on kat beyaz olsa dahi siyahtı. Hiçbir itirazı hoş görmezdi. Bakın, aile toplantılarında bile herhangi bir şekilde ona karşı olacağını düşündüğüm herhangi bir şeyi söylemeye korkardım. Dolayısıyla onunla yıllarca birlikte yaşayan bir kadın için
    durumun nasıl olacağını tahmin edebilirsiniz" dedi.
    Eşi Rosemarie’nin korkunç baba Fritzl’e karşı çıkması durumunda başına ne geleceğini bilmediklerini belirten Christine R, "Belki de onu döverdi. Her durumda o bir tirandı. Onun söylediği iyiydi ve ötekiler çenesini kapatmak zorundaydı" diye konuştu.
    Christine R, 68 yaşındaki kız kardeşinin, kocasının kızını 24 yıl boyunca hapsedebileceğine inanmadığını belirterek, "Bir araya geldiğimizde hep bunu konuşurduk. Ben ’Rosemarie, Elisabeth nerede olabilir?’ diye sorardım. Hatta ben bile kendime onun kesinlikle bir tarikatla birlikte olduğunu söylerdim" dedi. Ancak korkunç babanın eşi Rosemarie’nin, kızının kocasının söylediği gibi bir tarikata girmek için kaçtığına inanıp inanmadığı hala
    belirsizliğini koruyor. Polis, annenin, kızının babası tarafından hapis tutulması suçunu ortak olduğunu gösteren bir kanıt bulunmadığını söylüyor.
    Polis korkunç babanın tarikat hikayesini uydurduğunu ve hatta bir keresinde anlattıklarını inandırıcı kılmak için kızının sesini taklit ederek karısına telefon ettiğini belirtiyor. Polis ayrıca korkunç babanın, kızını, ensest ilişki sonucu doğan üç çocuğun kapıda bulunduğunu göstermek amacıyla mektuplar yazmaya zorladığını da ileri sürüyor.
    Korkunç babanın bu üç çocuğu, "çok ağladıkları" için, gizli bodrumun ortaya çıkmasına neden olabilecekleri korkusuyla bodrumdan çıkarıp eve getirdiği belirtiliyor.
    Christine R, "eniştesinin gözüne bakan herkesi kandırdığını" belirterek, kız kardeşinin kızının bodrumda olduğu konusunda herhangi bir fikri olmadığını ve onu bir süre tren istasyonlarında ve evsizlerin yaşadıkları yerlerde aradığını söyledi. Christine R, eniştesinin 1967’de tecavüz suçundan 1,5 yıl hapis yattığını da söyledi.
    The Oberoesterreichische Nachrichten gazetesi ise dün Linz’deki devlet arşivlerinden alınan 1967 tarihli bir mahkeme kaydının fotokopisini yayımladı. Belgede, Josef F. adlı bir kişinin evine zorla girdiği 24 yaşında bir hemşireye tecavüz etmekle suçlandığı belirtiliyor. Polis bu belgeyle ilgili yorum yapmayı reddetti ve bu kadar eski tarihli belgelerin Avusturya yasalarına göre imha edileceğini kaydetti. Ancak yetkililerin eski mahkeme kayıtlarının gelmesini beklediği belirtildi.
    Christine R, kardeşinin olayın ortaya çıkmasından sonra "şok" yaşadığını, ama "herkes hata yapar" ilkesine inandığını ve ailesinin sağlığını korumaya odaklandığını söyledi.
    Korkunç olay, bodrumda babası tarafından hapsedilen Elisabeth’in babasından olan en büyük kızının, bilinmeyen bir enfeksiyon nedeniyle 19 Nisan’da hastaneye yatması üzerine ortaya çıkmaya başladı. Kız hakkında herhangi bir tıbbi kayıt bulamayan doktorlar, annesinin kendileriyle temasa geçmesi için televizyondan çağrı yaptılar. Ondan sonra korkunç baba Fritzl 26 Nisan’da 24 yıldır bodrumda esir tuttuğu kızı Elisabeth’i hastaneye getirdi ve polise itiraflarına başladı.
    Kız kardeşi ve yeğeni Elisabeth’in şu anda iyi durumda olmadıklarını belirten Christine R, "kardeşimi iyi bilirim, çocuklarına bir şey olduğunda dünya başına yıkılır. Kesinlikle şimdi dünya başına yıkıldı" dedi




    Sapık babanın baldızı konuştu: Evde terör estiren bir 'tiran'dı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-11-2012, 17:52

    → Sapık babanın baldızı konuştu: Evde terör estiren bir 'tiran'dı


    Valla bu habere ne yorum yapılır bilemedim...
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu