1 den 17´e kadar. Toplam 17 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : akılgübbü
Şöyle ki Herkül.org sitesinden bazı hadislere göre recm cezası vardır; 1. Recm (Taşlayarak Öldürme Cezası) İle İlgili Hükümler 1. Abdullah b. Ömer'den (r.a.): «Yahudiler Resûluîlah...
Arkadaşlar konuyu ne kadar dağıttınız ya.Aslında hoşuma da gitmedi değil,farklı olmuş:)
Yönetici Gezegeni: Element: Nitelik: Uğurlu Sayıları: Gün: Uğurlu Taşı: Renk: Tarot kartı: Hayvan: Bitki:
Anlayamadığım bu burçların hepsinde aynı şey yazıyor.Şunu mu anlamamız gerek;yükseleni de aynı olan tüm burçlarda tecavüz suçuna meyil daha fazla oluyor.
KOÇ BURCU TEMEL ÖZELLİKLER Koç Burcu Özellikleri Grubu : Ateş Uğurlu günü : Salı Uğurlu sayısı : 9 Uğurlu taşı : Pırlanta Uğurlu renkleri : Ateş kırmızısı, nar çiçeği, al Uğurlu...
Allah sizi böyle yaratmış,beni başka şekil,bir başkasını başka şekil.Kimsenin sizi sorgulamaya hakkı yok.Ne diye haykıralım.Sadece tamamen tüm uzuvlarıyla erkek veya kadın doğmuş insanların...
Keyfini çıkarmaktan kastınız nedir?
Tam kalp atışlarımı korkunç bir ses duyamaya hazırladım.Hani korkuyu hissetmeden adrenalininiz artar ya öyle işte.Hoş bir kardiyolağa da gitmem lazım.Neyse nesine koptunuz anlamadım.Cik cik cik...
Slm Arkadaşlar, İnternette bazı konuları ararken bu site çıktı karşıma ben de sözlük kısmında yazmak istiyorum ama girişi çok zor,yazdıklarım görünmüyor ve konu başlıklarım güncel kalsın...