Çirkin iftiraya jet yalanlama!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-28-2013 (10:11)   Son Mesaj: 09-28-2013 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 833  

    09-28-2013

    Çirkin iftiraya jet yalanlama!

    Çirkin iftiraya jet yalanlama!
    Çirkin iftiraya jet yalanlama!

    Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsünde içki satıldığı ve bu kantini de İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın oğlunun işlettiği iddiaları asılsız çıktı.

    Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsünde içki satıldığı ve bu kantini de İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın oğlunun işlettiği iddiaları asılsız çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın oğlu tarafından işletildiği öne sürülen Bilgi Üniversitesi kampüsündeki kantinin oğlu Mustafa Ömer Topbaş tarafından işletilmediği, iddia edildiği gibi kantinde alkol satışının da yapılmadığı ortaya çıktı.

    Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'ne ait kantinde içki satışı yapıldığı yolundaki haberlerin bir temele dayanmadığı açıklandı. Hafta başında başlayan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali kapsamında yapılan etkinliklerde bir bira firmasının etkinliği düzenleyen Reklamcılar Derneği tarafından sponsor edildiği ve söz konusu bira firmasının da üniversite kampüsünde bira dağıttığı ortaya çıktı.

    Kanal D ve CNN Türk'ün de medya sponsoru olduğu Kristal Elma Yaratıcılık Festivali kapsamında dağıtılan biralardan alan öğrencilerin ellerinde şişelerle kantin tarafına geçip burada oturduğu ve resimlerin de bu sırada çekildiği anlaşıldı.

    MUSTAFA ÖMER TOPBAŞ'IN ORTAKLIĞI YOK

    Başkan Kadir Topbaş'ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş, Rotahaber'e yaptığı açıklamada, medyada yer alan haberlerde iddia edildiği gibi Santralistanbul Kampüsü'nün kantininde hiçbir bir ortaklığının bulunmağını söyledi.

    Üniversite kantinini işleten Papaz ve Gıda ile Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nin ikramlarını hazırlayan Leziz Fikirler Atölyesi isimli katring şirketinin de Mustafa Ömer Topbaş ile bir bağının olmadığı anlaşıldı.

    İstanbul Ticaret Odası kayıtları incelendiğinde her iki şirketin de Arif Kocadağ ve Emere Kocadağ ortaklıkları ile kurulduğu görülüyor. Emre Kocadağ'ın bir zaman Mustafa Ömer Topbaş ile ortak proje yürüttüğü, Santral İstanbul kampusünün kantin işletmesinde ise başlangıcından bugüne hiçbir ortaklığının bulunmadığı ifade edildi.





    Çirkin iftiraya jet yalanlama! Yorumları