Hatay'da ölen Ahmet Atakan böyle yaralanmış   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 09-10-2013 (12:14)   Son Mesaj: 09-10-2013 (12:14)    Cevap: 0    Gösterim: 544  

    09-10-2013

    Hatay'da ölen Ahmet Atakan böyle yaralanmış

    Hatay'da ölen Ahmet Atakan böyle yaralanmış
    Hatay'da ölen Ahmet Atakan böyle yaralanmış

    ODTÜ arazisinden geçecek yolda ağaç söküleceği gerekçesi ve "savaşa hayır" yürüyüşü nedeniyle eylem yapan grupta bulunan ve polisi müdahalesi sırasında başına gaz kapsülü isabet ettiği için hayatını kaybettiği iddia edilen Ahmet Atakan'ın yaralanma anı kameralara yansıdı

    ODTÃœ arazisinden geçecek yolda aÄŸaç söküleceÄŸi gerekçesi ve "savaÅŸa hayır" yürüyüşü nedeniyle eylem yapan grupta bulunan ve polisi müdahalesi sırasında başına gaz kapsülü isabet ettiÄŸi için hayatını kaybettiÄŸi iddia edilen Ahmet Atakan'ın yaralanma anı kameralara yansıdı VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Armutlu Mahallesi'nde izinsiz gösteriler sırasında polisinÂ*müdahalesiyle başına gaz kapsülü isabet edinceÂ*ağır yaralandığı ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiÄŸi iddia edilen Ahmet Atakan'ın (22) saat 01.04 sıralarında Gündüz Caddesi'ndeki olaylar sırasında yere düşmesini kameralar kaydetti.

    Atakan'ın yerde yuvarlandığı, olaylar sırasında binaların çatılarından polis araçlarına taş ve su deposu atıldığı kameralarca kaydedildi.

    Ağır yaralı olarak Akdeniz Hastanesi'ne kaldırılan ve oradan Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Atakan'ın kalbinin durduğu, burada yapılan müdahaleyle yeniden hayata döndürüldüğü ve daha sonra tekrar kalbinin durmasıyla hayatını kaybettiği bildirilmişti.



    Adalet Bakanlığı'ndan Ahmet Atakan açıklaması Adalet Bakanı Başdanışmanı Adnan Boynukara, Hatay'da dün düzenlenen eylemler sırasında Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı.

    Hatay'daki gösterilerde 1 kişi öldü Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da yapılan gösterilerde yaralanan 22 yaşındaki Ahmet Atakan, Antakya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Atakan'ın yakınları polise saldırdı.

    Kaynak: AA





    Hatay'da ölen Ahmet Atakan böyle yaralanmış Yorumları