PKK'nın çekilmesinde dikkat çeken ayrıntı!   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 07-20-2013 (09:36)   Son Mesaj: 07-20-2013 (09:36)    Cevap: 0    Gösterim: 385  

    07-20-2013

    PKK'nın çekilmesinde dikkat çeken ayrıntı!

    PKK'nın çekilmesinde dikkat çeken ayrıntı!
    PKK'nın çekilmesinde dikkat çeken ayrıntı!

    Tunceli'de geçen mayıs ayında doğa yürüyüşüne çıkan grupla karşılaşan ve fotoğrafı çektiren 2 kadın PKK'lı dün Kuzey Irak'taki Metina Kampı'nda görüldü.

    Tunceli'de geçen mayıs ayında doğa yürüyüşüne çıkan grupla karşılaşan ve fotoğrafı çektiren 2 kadın PKK'lı dün Kuzey Irak'taki Metina Kampı'nda görüldü. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Çözüm sürecinde PKK'nın aldığı silahlı güçlerini yurt dışına çekme kararına uydukları belirtilen PKK'lılardan, Tunceli'den yola çıkan grubun dün Kuzey Irak'taki Metina Kampı'na ulaştığı belirtildi. PKK'nın Tunceli, Karadeniz ve Zagros olarak adlandırılan bölgelerden giden bu grupta 41 kişinin bulunduğu ortaya çıktı.

    PKK'ya yakın internet sitelerinde fotoğrafları yayınlanan ve iki ayda Metina Kampı'na ulaştıkları belirtilen bu grup içinde 12 Mayıs günü Tunceli'de görüntülenen 2 kadın dikkati çekti. Böylece, Tunceli'nin Ali Boğazı Mevkii'ne doğa gezisine çıkanlarla karşılaşan 8 PKK'lı arasında bulunan bu 2 kadının, Tunceli'den yurt dışına çekilen PKK'lılar arasında bulunduğu ortaya çıktı.

    DHA





    PKK'nın çekilmesinde dikkat çeken ayrıntı! Yorumları