Zahide Nine: Ben satılık olsaydım...   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 06-20-2013 (09:21)   Son Mesaj: 06-20-2013 (09:21)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    06-20-2013

    Zahide Nine: Ben satılık olsaydım...

    Zahide Nine: Ben satılık olsaydım...
    Zahide Nine: Ben satılık olsaydım...

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde eylem yapmak için toplanan gruba tepki gösterek internette fenomen olan Zahide Nine, açıklamalarda bulundu..

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde eylem yapmak için toplanan gruba tepki gösterek internette fenomen olan Zahide Nine, açıklamalarda bulundu.. VİDEO İÇİN TIKLAYIN 71 yaşındaki emekli hemşire olan Zahide Özay, günlerdir yaşanan olayları yakından takip etti. Gözaltına alınanlar için emniyette eylem yapan grupla karşılaştı ve tepkisini dile getirdi.

    Gezi eylemleri demokratik hakları diyen Zahide Nine, '' Ama bir baktım ki, eylemleri başka yöne gidiyor. Bu memleket hepimizin, kırdığın şey hepimizin ve bu eylemler bitsin dedim.'' ifaadelerini kullandı.

    'BEN PARAYA SATILIK OLSAYDIM...'

    Sözleri sosyal medyayı salladı. Bir anda Türkiye'nin Zahide Nine'si oldu. Onu en çok üzen ise göstericilerden birinin 'Para mı aldın konuşuyorsun' sözü oldu.

    Onuruyla dimdik ayakta olduÄŸunu belirten Zahide Nine, ''Para mı aldın da konuÅŸuyorsun demelerine çok üzüldüm.Â* Aldığımı 1 milyar 100 TL maaÅŸla otelde kalıyorum. Poaça peynir ekmek yiyorum evim de yok. Ben paraya satılık olsaydım benim de bir evim olurdu. Satılık deÄŸilim, hiçbir partiye mensup deÄŸilim. Ben normal vatandaÅŸlık görevimi yaptım. Herkesin konuÅŸması gerekenleri konuÅŸtum.''

    ZAHİDE NİNE'NİN TEK İSTEĞİ

    Gündemdeki herşeyden haberdar olan Zahide'nin marjinal grupların çıkardığı olaylardan rahatsız olduğu ve tek isteğinin barış ve güven olduğunu belirtti.

    MUHALAFETE TEPKÄ°!

    Muhaelefeti eleştiren ZAhide Nine, '' MHP ve AK Parti hariç bütün partiler olaya olması gerektiği gibi baktı. Orda her ideolojiden insanlar var. İşin gerçeği ortaya çıktıntan sonra tepki göstermeleri gerekirdi.'' diyerek muhalefete yüklendi.

    İşte Zahide Nine'nin açıklamaları;



    Zahide Nine'den eylemcilere ders! İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde eylem yapmak toplanan bir gruba Emekli hemşire Zahide Nine, tepki gösterdi.

    Kaynak: Haber7





    Zahide Nine: Ben satılık olsaydım... Yorumları