Mehmetçik´e AB kalitesinde kadın eğitimi   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 04-10-2012 (18:58)   Son Mesaj: 04-10-2012 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    04-10-2012

    Mehmetçik´e AB kalitesinde kadın eğitimi

    Mehmetçik´e AB kalitesinde kadın eğitimi
    Mehmetçik´e AB kalitesinde kadın eğitimi

    Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yeni bir eğitim dönemine giriyor.

    Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Ajansı iş birliğiyle Avrupa Birliği Mali Yardımları (Instrument for Pre-Accession) kapsamında hazırlıkları sürdürülen Mehmetçik İçin Yurttaşlık Eğitimi Projesi'nin 2 Nisan"da başlatıldığını bildirdi.

    Genelkurmay Başkanlığı"ndan yapılan açıklamaya göre, Mehmetçik İçin Yurttaşlık Eğitimi Projesi, erbaş ve erleri başta insan hakları kadın hakları, çocuk hakları ve benzeri yasal haklar, çevrenin korunması, genel sağlık vb. konular olmak üzere İnternet Protokollü TV (IP-TV) sistemiyle uzaktan eğitmeyi amaçlayacak. Genelkurmay, iki yıl süreli projeyle Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı bünyesinde Proje Sistem Yönetim Merkezi oluşturulacağını, bu merkez aracılığıyla da Kara Kuvvetleri MEBS (Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler) Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında kurulacak 16 yayın izleme ünitesinde yaklaşık 10 bin erbaş ve ere eğitim verileceğini belirti.




    Mehmetçik´e AB kalitesinde kadın eğitimi Yorumları