Kaçak altına ´tekerlekli´ kamuflaj   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 04-10-2012 (15:56)   Son Mesaj: 04-10-2012 (15:56)    Cevap: 0    Gösterim: 687  

    04-10-2012

    Kaçak altına ´tekerlekli´ kamuflaj

    Kaçak altına ´tekerlekli´ kamuflaj
    Kaçak altına ´tekerlekli´ kamuflaj

    Atina'dan İstanbul'a gelen Yunanistan vatandaşı biri kadın 3 kişi, Türkiye'ye kaçak yollarla altın sokmaya çalıştı.

    Altından yaptıkları tekerlekleri valizlere takıp gümrükten geçirmeye çalışan şüpheliler, yakayı eleverdi. Polis, 2 kilogram altına el koydu.Atina'dan İstanbul'a gelen A.V, P.K ve S.C isimli Yunanlılar, Atatürk Havalimanı'ndan çıkmak isterken polis durumlarından şüphelendi.

    Valizleri X-Ray'e sokan polisler, önce valizin içinde bir şey bulamadı. Fakat yapılan incelemede valizlerin tekerleklerinde X-Ray'da farklı bir renk ortaya çıktı. Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği ekipleri, tekerlekleri detaylı bir şekilde incelediğinde plastik olmadığını anladı. Tekerleklerin altından ve üzerinin siyaha boyanmış olduğunu tespit eden polisler şahısları gözaltına aldı. Araştırma Büro Amirliği ekipleri, 6 adet altın tekerlek ve şahısların üzerinde bulunan dökme altınlar ile ziynet eşyalarına el koydu. Altınların ağırlığının 2 kiloyu bulduğu öğrenildi.

    Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

    Kaçak altına ´tekerlekli´ kamuflaj




    Kaçak altına ´tekerlekli´ kamuflaj Yorumları