Göz göre göre soygun budur! / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-05-2011 (15:06)   Son Mesaj: 03-05-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 1474  

    03-05-2011

    Göz göre göre soygun budur! / VİDEO

    Göz göre göre soygun budur! / VİDEO


    Gaziosmanpaşa'da, 4 kişilik bir çetenin bir elektronik eşya bayisini soyma anı kameralara takıldı. Yaklaşık 2 dakikada 6 adet elektronik eşya çalan hırsızları gören sürücülerin ise kılı bile kıpırdamıyor.



    Alınan bilgiye göre, Gaziosmanpaşa'da bulunan elektronik eşya bayisine 26 Ocak 2011 günü 04.20 sıralarında gelen zanlılar, önce demir kesme makası ile kepengi açıyor. Daha sonra aynı makasla camı kıran zanlılar içeri giriyor. Oldukça hızlı davranan zanlılar, iş yerindeki LCD televizyon ekranları geldikleri arabaya taşımaya başlıyor. Yaklaşık 2 dakikada 6 adet çeşitli ebatlarda LCD televizyon çalan zanlılar, geldikleri otomobille hızla uzaklaşıyor.

    Yüzleri maskeli hırsızlar çaldıkları eşyaları araca yüklerken, yoldan geçen sürücüler herhangi bir müdahalede bulunmuyor.

    Çaldıkları ile yetinmeyen hırsızlık zanlıları, üç gün sonra yine aynı iş yerine geliyor. Arabadan inerek etrafı inceleyen 3 kafadar, daha sonra kepengi açmaya çalışıyor. Ancak bu kez işleri kolay olmayan zanlılar, kepengi açamayınca geldikleri araçla hiçbir şey alamadan kayıplara karışıyorlar.

    İhbar üzerine işyerine gelen Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, işyeri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayda kullanılan otomobilin F.G. tarafından bir şirketten kiralandığını ortaya belirledi. Şirketin Araç Takip Sistemi (GPRS) kayıtlarını inceleyen polis, her iki hırsızlık olayının da kar maskeli aynı şahıslar tarafından kiralanan bu otomobille gerçekleştirildiğini tespit etti.

    Çeteyi yakalamak için çalışmalarını sürdüren Asayiş Büro Amirliği'ne bağı polisler, bir ihbar üzerine harekete geçerek zanlılar M. D. (23), M. Ş. (28) ve F. G.'i (22) bu kez suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların aracında yapılan aramalarda 3 adet kar maskesi, 8 eldiven, 5 LCD televizyon, 1 elektrik süpürgesi, 1 demir kesme makası, 1 uzun tornavida, 1 levye, 1 falçata, 1 yan kesici, 1 boru anahtarı, 2 tornavida ve cep telefonu ele geçirildi. Bu arada polis araçları kiralayan çete üyelerinden F. G.'i (30) de gözaltına aldı.

    Emniyette sorguları yapılan 4 şüpheli işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

    Göz göre göre soygun budur! / VİDEO

    Göz göre göre soygun budur! / VİDEO

    Göz göre göre soygun budur! / VİDEO





    Göz göre göre soygun budur! / VİDEO Yorumları