Ahmet Türk taburcu oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-26-2011 (18:54)   Son Mesaj: 02-26-2011 (18:54)    Cevap: 0    Gösterim: 938  

    02-26-2011

    Ahmet Türk taburcu oldu

    Ahmet Türk taburcu oldu


    Demokratik Toplum Kongresi Genel Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır BDP il binasında katıldığı "DTK Ara Dönem Toplantısı" sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından 3 saatlik kontrol sonrası hastaneden taburcu oldu.

    Demokratik Toplum Kongresi Eş Başkanı olan Ahmet Türk toplantı sırasında bir anda göğsünde başlayan şiddetli ağrı üzerine partililer tarafından özel araçla Alman Hastanesi'ne kaldırılmış, ilk müdahalesinin ardından gözetim altına alınmıştı.

    Türk'e, bağırsak enfeksiyonu teşhisi konulduğu öğrenilirken, Türk'ü BDP'li milletvkeilleri ve DTK'nın Eş Başkanı Aysel Tuğluk ziyaret etti. Türk'ün durumu ile ilgili bir açıklama yapan BDP Eş Başkanı Gülten Kışanak, "Ahmet bey rutin bir kontrol için geldi. Şu anda sağlık durumu iyi. Taburcu olmayı bekliyor. Sadece biraz dinlenmeye ihtiyacı var, daha sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden beraber devam edeceğiz" dedi.

    Ahmet Türk, yapılan 3 saatlik kontrolün ardından sağlık durumunun iyi olması nedeniyle hastaneden taburcu edilirken, "İyiyim, sadece bağırsaklarımda bir problem varmış" dedi.

    Türk, hastaneden ayrılarak istirahate çekildi.

    İHA




    Ahmet Türk taburcu oldu Yorumları