İşe gidiyorum dedi, birdaha dönmedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-08-2011 (13:08)   Son Mesaj: 02-08-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 643  

    02-08-2011

    İşe gidiyorum dedi, birdaha dönmedi

    İşe gidiyorum dedi, birdaha dönmedi


    Mersin’de Arslan ailesi, ‘işe gidiyorum’ diyerek evden ayrılan ve bir daha kendinden haber alınamayan 20 yaşındaki oğulları Mehmet’i arıyor.

    Oğlunun fotoğrafına sarılarak teselli olmaya çalışan ve göz yaşları dinmeyen anne Sıdıka Arslan en büyük isteğinin onun sağ salim evine dönmesi olduğunu belirtiyor.
    Sanayi Sitesi"nde kaynakçılık yapan Mahmet Arslan, Perşembe günü sabah saatlerinde "işe gidiyorum" diyerek Akdeniz İlçesi Şevket Sümer Mahallesi"ndeki ailesi ile kaldığı evinden ayrıldı. Kaybolmadan bir gün önce maaşını da çeken Mehmet"ten ailesi bir daha haber alamadı.

    Bütün aramalarına rağmen oğullarını bulamayan aile çocuklarının bulunması için Siteler Polis Merkezi"ne müracaat etti. Polisin yaptığı aramalara rağmen Mehmet Arslan"dan haber alınamadı. 5 çocuğundan biri olan Mehmet"ten haber alamayan ve sürekli ağlayan anne Sıdıka Arslan"ı komşu kadınları sakinleştirmeye çalışıyor.

    Oğlunun kayboluş hikayesini anlatırken göz yaşlarını tutamayan ve sarıldığı fotoğrafı ile teselli olmaya çalışan Anne Sıdıka Arslan, "İşe gideceğim dedi gitti ve bir daha haber alamadım. Akşam gelmeyince ustasına sorduk, işe gelmediğini söyledi. Bir gün önce parasını da almış" diye konuştu.

    Başına bir olay gelmediyse oğluna sağ salim evine dönmesi için yalvaran anne Sıdıka Arslan, "Anne sana dayanamıyorum diyordun nasıl dayandın?. Annen senin için ölür. En azından bir telefon et yaşadığını bilelim. Biz sana bir şey yapmadık. Baban ağabeylerin sana kızmaz ne olur dön" dedi.

    Dede Bozan Durmaz ise "Torunumdan 5 gündün haber yok. Aramadık yer bırakmadık . Devlete başvurduk. Haber alamadık. Bir suçu yoktu" şeklinde konuştu.

    Dede Durmaz torunundan annesine babasına telefon açamıyorsa dedesi olarak kendisine haber vermesini istedi.

    Kardeşinin kaybolması üzerine Şanlıurfa"dan Mersin"e geldiğini söyleyen ablası Fatma Arslan da kardeşinden en azından yaşadığını haber vermesini istedi.

    Yeğenleri de Mehmet Arslan'ın dönmesi için gözyaşı döktü.




    İşe gidiyorum dedi, birdaha dönmedi Yorumları