Müzisyene müdür dayağı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-26-2011 (17:58)   Son Mesaj: 01-26-2011 (17:58)    Cevap: 0    Gösterim: 662  

    01-26-2011

    Müzisyene müdür dayağı

    Müzisyene müdür dayağı


    Rock müzik grubu Gece Yolcuları'ndaki davulculuk görevini bıraktıktan sonra öğretmenlik yapmaya karar veren Bülent Ecevit Albayrak, 2009 yılında Şırnak Cumhuriyet Lisesi'ne Coğrafya öğretmeni olarak atandı.

    Öznur Karslı'nın haberi
    15 yılını profesyonel müzisyen olarak geçiren Albayrak, yeni mesleğinde yaşadığı ilk şoku Memurlar.net adlı forum sitesinde "Bu gün görevli olduğum Şırnak Cumhuriyet Lisesi'nde öğrencilerimin gözü önünde okul müdüründen dayak yediğim gün" sözleriyle duyurdu.

    "ÖĞRENCİLER JİLETLEMİŞ BİRBİRİNİ"

    Albayrak, dayak olayını şöyle anlattı: "Öğrenciler derste nereden buldularsa birbirlerine jilet atmışlar ellerinden kan fışkırıyor.

    Üç tanesini müdüre götürdüm. Olayı anlattım, dersime döndüm. Müdür yarım saat sonra beni çağırttı. Sen ders anlatmıyor muşsun öğrenciler de bu yüzden kendilerini jiletlemişler.

    BOĞAZIMI SIKMAYA BAŞLADI

    'Senin öğretmenliğin yerin dibine batsın defol okulumdan' diye hakaret etti.

    Bu arada öğrencilere sinirlenmiş olacak ki sandalyeyi öğrencilerin kafasına fırlatmaya çalıştı.

    Ben ne yapıyorsunuz hocam? diye sandalyeyi tutayım derken benim boğazıma sarılıp sıkmaya başladı.

    MÜDÜRDEN YALANLAMA GELDİ

    Bu gün hayatımın keder günü. Bu gün öğrencilerimin gözü önünde okul müdüründen dayak yediğim gün." Şırnak Cumhuriyet Lisesi Okul müdürü ise "İddia ettiği gibi dayak ya da darp söz konusu değil.

    Ben boğazına falan sarılıp dayak atmadım. Aramızda sorun olsa sicil notlarına iyi puanlar vermezdim."


    Vatan




    Müzisyene müdür dayağı Yorumları