Kırmızı ışıkta geçmek caiz mi?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-11-2011 (11:17)   Son Mesaj: 01-11-2011 (11:17)    Cevap: 0    Gösterim: 664  

    01-11-2011

    Kırmızı ışıkta geçmek caiz mi?

    Kırmızı ışıkta geçmek caiz mi?


    Mehmet Altan'ın kent dindarlığı üzerine yazdığı kitabı İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı ve Mehmet Altan'ın katılacağı Sıradışı programında tartışılacak.

    Ülke TV ekranlarında yayınlanan Sıradışı programına yarın Gazeteci- Yazar Mehmet Altan ve İstanbul Müftüsü Mustafa Çağırıcı konuk olacak. Mehmet Altan"ın "Kent Dindarlığı" üzerine yazdığı kitap üzerinden Müslümanlar Müslüman mı? sorusuna programda cevap aranacak.

    Kırmızı ışıkta geçmek caiz mi? Dindarlar Kemalistleşiyor mu? Dindarlar, çağdaş Müslümanlık, çok eşlilik, para ve statü sonrası tarz değiştiren dindarlar... Gazeteci -;Yazar Mehmet Altan ve İstanbul Müftüsü Mustafa Çağırıcı ile yeni kent dindarlığı üzerine sıra dışı bir söyleşi ve çok tartışılacak konular Sıradışı"nda. Turgay Güler"in sunduğu Sıradışı"nda yeni yılda da sıradan konular sıra dışı konuklar ve yorumlarıyla ekrana geliyor...

    Sıradışı 12 Ocak Çarşamba saat 21:30"da canlı yayınla Ülke TV"de. Ülke TV, Türksat 2A uydusu, DIGITURK 38. kanal, D-Smart 94. kanal ve Kablo TV'de yayında.




    Kırmızı ışıkta geçmek caiz mi? Yorumları