GOP'ta diksiyon kursu başlıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-31-2010 (17:16)   Son Mesaj: 12-31-2010 (17:16)    Cevap: 0    Gösterim: 701  

    12-31-2010

    GOP'ta diksiyon kursu başlıyor

    GOP'ta diksiyon kursu başlıyor


    Medya sektöründe olmasalar dahi artık herkes diksiyon kursu alarak doğru ve sağlıklı iletişim sağlamanın yolunu arıyor. Bu istikametten yola çıkan Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi de diksiyon kursu başlatıyor.

    Gelişen teknoloji ile birlikte en gözde mesleklerden birini alan seslendirme ve spikerlik, Halk Eğitim Merkezleri'nin de öncelikli hizmet alanlarına girdi. Bu bağlamda Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi diksiyon kursu başlatıyor.
    Kursu, Hilal Tv haber spikerlerinden Serkan Aksarı verecek. Serkan Aksarı hafta içi hergün 12:30'da Hilal Tv'de günortası haber bültenini sunuyor.

    Özellikle artikülasyon, konuşma sanatı ve tekniği, fonetik, telaffuz, gibi konularda öğrencileri eğitecek olan Aksarı, diksiyon kursunu yılbaşından sonra pazar günleri 14 - 17 saatleri arasında verecek. İlk ders 9 Ocak'ta başlayacak.

    Başvurmak isteyenlerin nüfus cüzdanı ve diploma fotokoposiyle birlikte Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi'ne müracaat etmeleri gerekiyor.




    GOP'ta diksiyon kursu başlıyor Yorumları