TOBB: Yeni yılın yıldızı Türkiye olsun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-31-2010 (13:19)   Son Mesaj: 12-31-2010 (13:19)    Cevap: 0    Gösterim: 784  

    12-31-2010

    TOBB: Yeni yılın yıldızı Türkiye olsun

    TOBB: Yeni yılın yıldızı Türkiye olsun


    TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, 2011’in parlayan yıldızının Türkiye olması için Türk iş dünyası adına üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "2011"in parlayan yıldızının Türkiye olması için Türk iş dünyası adına üzerimize düşeni yapacağız. Daha fazla yatırım, daha çok kişiye iş imkanı, insanlarımıza daha güzel yaşam şartları sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek çalışacağız" dedi.
    TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Buna göre, Türkiye ve tüm insanlığa barış, refah ve huzur dolu bir yıl dileyen Hisarcıklıoğlu, 2011"in parlayan yıldızının Türkiye olması için Türk iş dünyası adına üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu, "Daha fazla yatırım, daha çok kişiye iş imkanı, insanlarımıza daha güzel yaşam şartları sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek çalışacağız" dedi.

    Her yeni yıl umutların tazelendiğini kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Yeni yıl yaşadığımız seneye ilişkin değerlendirmeler yapmak için de bir vesiledir. Türkiye küresel krizin etkilerini en çabuk atlatan ülkelerden birisi olmuştur. 2010 yılı yeniden toparlanma ve büyümeye geçiş yılı olurken, Türkiye"nin yıldızı yeniden parlamaya başlamıştır. Yeni yılın da yıldızı Türkiye olacaktır. Hepimizin ortak dileği milletimizin zenginleşmesidir. Zenginlik için ticaret, ticaret için de huzura ve istikrara ihtiyacımız var. Tüm insanlık aleminin huzur ve barış içerisinde yaşaması en büyük arzumuzdur" ifadelerini kullandı.

    Türkiye"deki refahın da, istikrarın da, huzurun da temelinde sağlam bir ekonomiye ihtiyaç olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, en önemli sorunun insanlara iş ve aş yaratabilmek, çalışanların refahını artırabilmek olduğuna dikkat çekti. Hisarcıklıoğlu, bunun çaresinin daha fazla yatırım, daha çok girişimci olduğudu belirterek, "Türk özel sektörü, önündeki engeller kaldırıldığında neler yapabildiğini ve yapabileceğini özellikle son 30 yıldaki çalışmalarıyla ispat etmiştir. Bundan sonra da önemli başarılara imza atacaktır. Beklentimiz odur ki, 2011 yılı da bu alanda Türkiye"nin başarılarının konuşulacağı bir sene olacaktır" dedi.(




    TOBB: Yeni yılın yıldızı Türkiye olsun Yorumları