iPhone üzerinden bedava görüşme dönemi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (18:43)   Son Mesaj: 12-30-2010 (18:43)    Cevap: 0    Gösterim: 843  

    12-30-2010

    iPhone üzerinden bedava görüşme dönemi

    iPhone üzerinden bedava görüşme dönemi
    Skype bugün dünyadaki milyonlarca kullanıcının 3G ve WiFi ağları üzerinden görüntülü konuşma yapmasını sağlayacak yeni iPhone uygulamasını duyurdu.

    Bugün itibari ile Apple App store"dan indirilebilecek yeni iPhone için Skype uygulaması; iPhone, iPad ve iPod touch sahiplerinin ücretsiz görüntülü Skype görüşmeleri yapmasını sağlıyor.
    Apple "ın verilerine göre 2010 yılında en çok tercih edilen ilk beş ücretsiz uygulamadan birisi olan iPhone için Skype uygulamasında görüntülü görüşme özelliği kullanıcı deneyimini belirgin bir biçimde zenginleştirecek.

    Artık kullanıcılar Skype"tan Skype"a ücretsiz veya Skype"tan cep telefonları ve sabit hatlara çok uygun fiyatlarla arama yapabilecek ve iPhone için Skype ile konuştuğu insanlarla anı paylaşabilecek.





    Programa ulaşmak için tıklayınız


    Kullanıcılar iPhone üzerinden Skype görüntülü konuşmaları hem 3G veri bağlantısı hem de WiFi ile gerçekleştirebiliyorlar. iPhone için yeni Skype uygulaması iPhone 4, iPhone 3GS ve i0S 4.0 veya daha üstüne sahip iPod touch 4. nesil işletim sistemiyle uyumlu.

    Çağrılar, iPhone uygulaması için yeni Skype kullanan cihazlar ve Windows 4.2 ve üzeri için Skype, Mac 2.8 ve üzeri için Skype, Linux ve ASUS Videophone (Görüntülü telefon) için Skype masa üstünü kullanan cihazlar arasında yapılabiliyor.




    iPhone üzerinden bedava görüşme dönemi Yorumları