Kocasıyla birlikte yasak aşkının kafasını kesti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (18:08)   Son Mesaj: 12-30-2010 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 685  

    12-30-2010

    Kocasıyla birlikte yasak aşkının kafasını kesti

    Kocasıyla birlikte yasak aşkının kafasını kesti


    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, kaybolduktan sonra ormanda başı kesilmiş olarak bulunan kişiyle ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişi, adliyeye sevk edildi.

    Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce kaybolduktan sonra ailesinin polise kayıp başvurusu yapması üzerine başlatılan arama çalışmasında ormanda başı kesilmiş olarak bulunan Osman Bal cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki sorgulamaları tamamlandı.
    Bal'ın ilişkisi olduğu öne sürülen K.K. (40), eşi O.K. (46), oğlu S.K. (17) ve kızları E.K. (18) ile bu kişilere yardım ettiği iddia edilen F.Ç. sorgunun ardından ''kasten adam öldürmek ve adam öldürmeye yardım etmek'' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

    -OLAY-

    Vezirköprü ilçesinde 4 gün önce polise başvuran Osman Bal'ın yakınları, işten ayrılan Bal'ın eve gelmediğini ve 2 gündür kendisinden haber alamadıklarını belirterek bulunması için yardım istemiş, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasında evli ve 4 çocuk babası Bal'ın cesedi ormanlık alanda başı kesilmiş olarak bulunmuştu. Cinayetle ilgili olarak Bal'ın ilişkisi olduğu öne sürülen K.K. (40), eşi O.K. (46), oğlu S.K. (17) ve kızları E.K. (18) ile bu kişilere yardım ettiği iddia edilen F.Ç. gözaltına alınmıştı.




    Kocasıyla birlikte yasak aşkının kafasını kesti Yorumları