Cübbeli: En fazla öldürebilirsiniz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (10:57)   Son Mesaj: 12-28-2010 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 764  

    12-28-2010

    Cübbeli: En fazla öldürebilirsiniz

    Cübbeli: En fazla öldürebilirsiniz


    Cübbeli Ahmet Hoca, ekranda isyan etti. Hakkında bazı gazetelerin karalama kampanyası düzenlendiğini savunan Cübbeli, canlı yayında 'ölümüne' meydan okudu. Cübbeli, 28 Şubat ve kaseti iddialarına da yanıt verdi.



    Habertürk televizyonunda Yiğit Bulut'un sunduğu Sansürsüz programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, hakkında çıkan cinsel içerikli kaset iddialarına cevap verdi.
    Hakkındaki 'kaset' iddialarıyle yeniden gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca kendisi hakkında manşetten haber yapan Yeni Şafak gazetesini topa tuttu. Bir provokasyonla karşı karşıya olduğunu ifade eden Cübbeli, kendisi hakkında montaj yapmak suretiyle kaset hazırlayan bir grubu da hedef aldı. Cübbeli canlı yayında meydan okudu.

    "İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR"

    Hakkında kapsamlı bir karalama kampanyası yürütüldüğünü iddia eden Cüppeli Hoca adresi olarak muhafazakar odakları gösterdi. 'Hürriyet, Milliyet de değil bunları yapan' diyen Cübbeli şöyle devam etti:

    "Cumhuriyet bayramını istemişler" diyor. Vallahi öyle bir şey duymadım. Cumhuriyet bayramından başka bir merasim mi olur yaa! Resmi bayram. Bu kadar yalan olur mu? Karzavileri marzavileri istismar ediyorlar, milleti istismar ediyorlar. "Sakalı gelin çarşaflı gelin" diye mesaj çekiliyormuş. Bunu ispat etmeyen şerefsizdir. Benim telefonum belli, benim yanımdaki adamların telefonu belli. Bütün telefonlar dinleniyor, mesajlar takip ediliyor. Kim çekmiş bu mesajı yaa... Bu nasıl halka çarşaflı gelin sakallı gelin deriz yaa!

    "28 ŞUBAT'IN EN BÜYÜK MAĞDURURYUM"

    Benimle uğraşanlara şaşıyorum. Bir korumam mı var, silahım mı var.. Neler uydurdular.. Kaset varmış beni zorla televizyona çıkarıyorlarmış... Ben inandığımı konuşurum. Benim derin yerlerle ne alakam var! Bunlardan uzun yıllar çekmedik mi? 28 Şubat'ın en büyük mağdurlarından biriyim ama şimdi bunları konuşmanın gereği yok. Taraf Gazetesi geldi, '28 Şubat aleyhine röportaj yapacağız' dediler. Konuşmadım diye 'Zorba Cübeli' dediler.

    "28 ŞUBAT'I ERBAKAN ANLATSIN"

    Benim 28 Şubat aleyhine konuşup ortalığı karıştırmama gerek yok. Yattık, çıktık.. Ben şimdi bunun iç yapısını bilmiyorum ki... Şimdi Erbakan Hoca ile ilgili neler söyleniyor. "Başına silah dayandı" deniliyor. Çıksın, o anlatsın. Herkese yapılan uygulama içinde bize de yapıldı. Şimdi ben kimden şikayet edeceğim.

    "ASKERİN, POLİSİN ALEYHİNDE KONUŞMAM"

    Ben niye askerin aleyhine konuşayım ki. Bir askerin yanlış yapması askeri temsil etmez. Bunlar yanlış şeyler. Askeriye çok önemli bir birimdir. Askeri yıprat, onu yıprat... Büyük iftiralara maruz kaldık. Ama o bir süreç. Mesela Yeni Şafak'ın yaptığı... Ara bir sor bakalım...

    İftira kampanyası manşetten gidiyor. Bu iftiraları bıraksınlar. Ben hiçbir şeye alet olmadım. Kimsenin malzemesi olmadım. Hiçbir derin yerlerle irtibatım yok. Ben Allah için vatanımı, milletimi seviyorum. Bölünmeyi istemiyorum, federasyon mederasyon iki dil.. Öyle şeylere lüzum yok. Hepimiz Müslümanız. Hepimiz kardeşiz. Bizim Kürtler'den de çok dostumuz var.

    "EN FAZLA BENİ ÖLDÜREBİLİRLER. DELİ ADAMIM. KÂR-ZARAR BAKMAM"

    Ben söz veriyorum. Allah'ın izniyle sohbetlere devam edeceğim. Rey istemiyorum, para istemiyorum Allah için doğruları konuşmaya devam edeceğim. Ya bu fitneleri, iftiraları, kampanyaları durdururlar. Adam gibi gelirler dertlerini anlatırlar... Hodri meydan diyorum kimse gelsin buraya... Benim kimseyle şahsi düşmanlığım yok... Ben reddiyelerime devam edeceğim. Bunun sonu ne olur? Beni öldürürler... Zaten ben de bıktım, gitmek istiyorum. Öldürmek isteyen varsa da ecelim gelmeden beni öldürümezler...

    Buradan bunu söylüyorum.. Bak ben çok deli bir adamımdır... Kar-zarara bakmam, çoluk-çocuk düşünmem... Kaybedek hiçbir şeyim yok.. Bu vatanın bölünmemesi için, bu batıl görüşlerin rezil olması için, hakkın üstün olması için ben her yolda varım."

    "ÇEKİL DİYORLAR ÇEKİLMEYECEĞİM"

    Benim öyle derin odaklarla bir ilişkim, bir bağlantım falan yok. "Çekil" diyorlar aslında ama çekilmeyeceğim. Benim bir beklentim yok, para pul istemiyorum. Allah için doğruları anlatmaya devam edeceğim. Bakın burada söylüyorum. Ben deli bir adamım. Eğer böyle devam ederlerse ben de çıkıp isim isim anlatırım. Böyle bir kanala çıkıp da konuşmam basın toplantısı düzenlerim. Benim internet siteme daha önce 30-40 bin insan bağlanıyordu şimdi bu karalama başlayınca 550 bin bağlantı oluyor. Kimse inanmıyor bu iftiralara. Açık açık söylüyorum geri çekilmeyeceğim, bundan sonra ancak öldürürler beni.

    "KALLEŞLİK"

    Söz konusu kasetlerin montaj olduğunu kaydeden Cübbeli, "Kalleşlik var. Önüme gelip de sen iyi adam değilsin diyen yok. Tartışmayı bırak, özel ortamda gelen yok. Bu kadar şerefsiz, adi müptezel bir şey olabilir mi? Allah bunun cezasını dünyada da ahirette de verecek." dedi.

    Hakkındaki "iftiraların" geri teptiğini, kendisine olan sevginin arttığını dile getiren Cübbeli, "Bu bir şahıs işi değil, organize güç olmadan bunlar yapılamaz" dedi.

    Kendisine yönelik yeni komploların da düzenlenebileceğini söyleyen Cübbeli, "Ben bu doğruları söylemeye devam edersem, neymiş daha başka şeyler çıkaracaklarmış... Erkek erkeğe ilişki, birkaç kadınla ilişki... Biz savcılığa başvurumuzu yaptık. Gelen telefonlar ve haberlere göre... Kimin yaptığı çıkarsa o zaman bakalım onların hali ne olacak?" şeklinde konuştu.

    TELEFON NUMARASINI VERDİ

    Cübbeli programın sonunda kaset iddialarıyla ilgili bilgisi olanlara da bir çağrıda bulundu: "Gerçek bilgisi olanlar, 0535 468 39 80 bu numaradan bize Allah için bilgi verenler duamızı alırlar, bilip de söylemeyenler bedduasını alırlar..."

    HABER 7-HABERTÜRK




    Cübbeli: En fazla öldürebilirsiniz Yorumları