İstanbulda geçen Türk oyunu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-26-2010 (23:18)   Son Mesaj: 12-26-2010 (23:18)    Cevap: 0    Gösterim: 903  

    12-26-2010

    İstanbulda geçen Türk oyunu

    İstanbulda geçen Türk oyunu


    İlk Türk Devasa Online Oyun olan İstanbul Kıyamet Vakti sayesinde, Eminönü’nde maceradan maceraya koşup kendi karakterinizi geliştirebilirsiniz. Peki bu oyuna üye olmak için neler gerekli? İşte adım adım size oyunu tanıtan rehberimiz.

    World of Warcraft ile birlikte online oyunların kaderi tamamen değişmeye başladı. Eskiden sadece belirli bir kesime hitap eden bu oyun tarzı şimdi tüm dünya tarafından benimsendi. Aynı anda onlarca kişinin hazırladığı karakterlerle online maceralara atılmasına sağlayan bu oyun tarzı dünya çapında milyonlarca kişi tarafından fanatiklik derecesinde sevilmiş durumda.



    İstanbul Kıyamet Vakti'ni Nasıl Oynayacağınızı Öğrenmek İçin Tıklayınız



    Geçtiğimiz yıllarda TTNET tarafından satın alınan Sobee firmasına ait İstanbul Kıyamet Vakti de bu tarzda hazırlanmış bir oyun. Eminönü"nde geçen yapımda kendinize Türk bir karakter tasarlayıp onunla maceralara atılıyorsunuz.

    Dünyaya çarpan bir meteordan sonra değişen İstanbul"u konu alan oyunda Türk oyuncularla maceraya atılıp şehri korumaya çalışıyorsunuz. Eminönü"nün bire bir modellendiği oyunu denemek istiyorsanız bu yazı tam aradığınız şey.

    Oyuna Nasıl Ulaşırsınız?

    İstanbul Kıyamet Vakti"ni resmi sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Piyasada DVD"li satılan versiyonu sayesinde ise oyunla ilgili ekstra bilgiler, poster ve harita gibi hediyelere ulaşıyorsunuz.





    İstanbulda geçen Türk oyunu Yorumları