DP'li kadınlar Türk Japon Vakfını ziyaret etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (20:54)   Son Mesaj: 12-14-2010 (20:54)    Cevap: 0    Gösterim: 678  

    12-14-2010

    DP'li kadınlar Türk Japon Vakfını ziyaret etti

    DP'li kadınlar Türk Japon Vakfını ziyaret etti


    Türk Japon Vakfı, Vakıf 2000, Japonya Büyükelçiliği ve JICA Derneği işbirliği ile "Türk Japon Ekonomik ve Teknik İlişkileri" konulu Panel düzenlendi.

    Ankara da Türk Japon Vakfında düzenen Panel öncesinde ATATÜRK Orman Çiftliği Genel Müdürlüğü Hanri Benazus Koleksiyonundan " Atatürk Fotoğrafları Sergisi gösterime sunuldu.
    Panele siyasi partilerden sadece Demokrat Parti katıldı. Demokrat Partiyi panelde Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci ve Kadın Kolları Başkanlık divanı üyeleri, Gençlik kolları Genel Başkanı Erhan Eren ve gençlik teşkilatı üyeleri temsil etti,

    Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci ; Demokrat Parti olarak sosyal ve uluslararası toplantılara katılarak yabancı dostlarımızın ülkemiz hakkında düşündüklerini bu panel aracılığı ile dinleme fırsatı bulduk.Burada bulunmamız için bizleri davet eden Türk Japon Vakfı Başkanı Sayın ; Prof.Dr.C. Tayyar Sadıklar beyefendiye teşekkür ediyoruz dedi.




    DP'li kadınlar Türk Japon Vakfını ziyaret etti Yorumları