Telefonlar için özel hoparlör   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-05-2010 (22:39)   Son Mesaj: 12-05-2010 (22:39)    Cevap: 0    Gösterim: 852  

    12-05-2010

    Telefonlar için özel hoparlör

    Telefonlar için özel hoparlör
    Çalar saatin her sabah ötmesinden sıkıldınız mı? Sizi erkenden uyandıracak farklı bir alternatif mi arıyorsunuz? O zaman JBL On Time Micro ile tanışmanın zamanı geldi.



    JBL, son zamanlarda iPod cihazları için tasarladığı hoparlör sistemleri ile farklı bir kullanıcı kitlesine başarılı bir şekilde hitap ediyor. On time serisi ile tanıdığımız bu hoparlör ailesi şimdi de On Time Micro ürünü ile genişlemeye devam ediyor.

    On Time Micro birçok özelliği üzerinde barındıran güçlü bir cihaz. En önemli özelliği ise iPhone sertifikasına sahip olması.


    Bunun anlamı ürüne sadece iPod cihazları değil, iPhone ürünleri de sorunsuzca çalıştırılabiliyor. Bu esasında çok önemli bir özellik. ÇünküiPhone'unuzu bu tür bir ürüne taktığınızda, desteklenemiyor hatasınıalırdınız.

    JBL On Time Micro'nun diğer bir önemli özelliği, AM/FM radyo fonksiyonuna sahip olması ve tıpkı bir çalar saat gibi de davranabilmesi (Gerçek Üstü Ses ile Tanışın).

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç ürünü detaylıca inceledi.

    :: Çalar saatinizi bu ürün ile değiştirmek ister miydiniz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Telefonlar için özel hoparlör Yorumları