Boydak'ların kendilerine çizdiği hedef!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-04-2010 (16:19)   Son Mesaj: 12-04-2010 (16:19)    Cevap: 0    Gösterim: 762  

    12-04-2010

    Boydak'ların kendilerine çizdiği hedef!

    Boydak'ların kendilerine çizdiği hedef!


    Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, bugünlere kolay gelmediklerini ve zorlu badireler atlattıklarını belirterek, ''Güneşin doğup battığı her yerde var olmayı hedefliyoruz'' dedi.

    Boydak, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Körfez Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KİSİAD) düzenlediği ''İş adamları deneyimlerini paylaşıyor'' adlı panele konuşmacı olarak katıldı. Boydak, holdingin büyümesinde yaşanan gelişmeleri anlattı.
    Holdingin bugünlere gelmesinin en büyük nedeninin başarıya olan inanç olduğunu ifade eden Boydak, şöyle konuştu:

    ''Birlik ve beraberliğimizi yitirmedik, bunun için gece gündüz demeden çok çalıştık, halen de çalışıyoruz, amacımız ülke ekonomisine katkı sağlamanın yanında, istihdam yaratarak ekonomiye faydalı olmaktır. Her zaman dürüst olduk, olmaya devam ediyoruz. En kaliteli malı ürütmeye çalışıyoruz. Bugünlere kolay gelmedik. Güneşin doğup battığı her yerde var olmayı hedefliyoruz.''

    Holding'in Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak ise aile şirketindeki kurumsallaşma hakkında bilgiler verirken 8 farklı sektörde iş yaptıklarını, 31 şirketleri bulunduğunu, 11 bin kişiye doğrudan iş imkanı sağladıklarını söyledi.

    Memduh Boydak, 2010 ve sonrası için dünya markası bir şirket olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Bunun için yurt dışında yeni pazarlar bulmak istiyoruz'' dedi.

    Şirketlerde irade olmadan idare olmayacağının altını çizen Memduh Boydak, ''Biz ekip çalışması ile çalışıyoruz, mutlaka fikir alışverişinde bulunuyoruz, çalışanlarımız ile kardeş gibiyiz, bu da başarıyı getiriyor: Ben yerine biz ilkesi ile hareket ediyoruz'' diye konuştu.

    Memduh Boydak, ayrıca teknolojiyi sürekli takip ettiklerini belirterek, ''Dünyanın neresinde olursun fuarlara katılıyoruz. Tüketici trendlerini takip ediyoruz. Kalite düzgün olursa sizden kimse pasaport sorulmuyor kapılar size daha çok açılıyor'' dedi.

    Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, Anadolu'nun bağrından tüm dünyaya örnek olacak işadamlarının çıktığını belirterek, ''Bu işadamları hem bulundukları şehrin ekonomisine katkı sağlıyorlar hem de şehirlerini en iyi şekilde temsil ediyorlar'' dedi.

    KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise, düzenledikleri bu panellerle iyi bir yatırımcı ve girişimci olma yolunda tecrübeli işadamlarından örnekler aldıklarını söyledi.

    Panelin ardından Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Boydak Holdingin üst düzey yöneticisi Memduh Boydak'a, Atakaş Şirketler Grubu başkanı Recep Atakaş da Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a, KİSİAD Başkanı Eker de Hatay Valisi Lekesiz'e plaket takdim etti.




    Boydak'ların kendilerine çizdiği hedef! Yorumları