Dine ve peygambere hakaret eden CHP'li çıktı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-30-2010 (13:38)   Son Mesaj: 11-30-2010 (13:38)    Cevap: 0    Gösterim: 1007  

    11-30-2010

    Dine ve peygambere hakaret eden CHP'li çıktı!

    Dine ve peygambere hakaret eden CHP'li çıktı!


    Eskişehir'de Ulusal Kanal'ın konferansında dine ağır hakaretler içeren bildiri dağıtan Hüseyin Çoban'ın CHP Seyitgazi İlçe Başkanı olduğu ortaya çıktı.

    Çoban, bildirideki yazdıklarının hakaret değil kişisel tepki olduğunu savundu.

    Ulusal Kanal tarafından önceki gün Eskişehir'de düzenlenen 'Türban ve Laiklik' isimli konferans öncesinde büyük bir skandal yaşanmıştı. Yakasında CHP rozeti takılı olan Hüseyin Çoban, konferansa katılanlara, içinde Peygamberimiz, İslam ve başörtü takanlar hakkında ağır hakaret ifadeleri içeren iki sayfalık bir bildiri dağıtmıştı. Söz konusu konferansa CHP Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez ve CHP İl Başkanı Erman Gölet de katılmıştı.

    Türbanın cehaletin tescili ve 'hurafelerle yetiştirilen kişilerin takısı' olduğunun iddia edildiği bildiride Çoban, Peygamber Efendimiz için "Muhammet", din alimleri için "ukala" ifadesini kullanıyor.

    Çoban, söz konusu bildiriye insanlara yapılan haksızlıklara, kötülüklere tepki olsun diye kişisel fikirlerini yazdığını söyledi. Yazdıklarının hakaret değil kişisel tepki olduğunu iddia eden Çoban, "Ben kimseye hakaret etmem. Tüm insanları severim. Ben kişisel tepkimi dile getirdim ve insanlarla bu tepkilerimi paylaşmak için bu yazıyı yazdım. Kimseden korkum yok benim. İsterseniz beni savcılığa da şikâyet edin." dedi.
    CHP İL BAŞKANI GEREĞİNİ YAPARIZ

    CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet ise önce Çoban'ı tanımadığını söyledi, ardından da "Bunun için gereken neyse yaparız." dedi. Kimsenin hangi dine veya peygambere olursa olsun hakaret edemeyeceğini vurgulayan Gölet, "Ben o gün salonda idim. Ancak o bildiriyi görmedim. O bildiriyi bana gönderin. Bir bakayım. Eğer o bildiri de dine, peygambere veya Allah'a hakaret varsa. Bunun hemen gereğini yaparız. Hiçbir CHP'li böyle bir şey yapamaz. Yaparsa da hemen gereğini yaparız." açıklamasını yaptı.




    Dine ve peygambere hakaret eden CHP'li çıktı! Yorumları