Babıali'de hediye kitap ve Elönü sohbeti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-03-2010 (12:18)   Son Mesaj: 10-03-2010 (12:18)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

    10-03-2010

    Babıali'de hediye kitap ve Elönü sohbeti

    Babıali'de hediye kitap ve Elönü sohbeti


    Babıali Şenlikleri'nin son gününde Okur Temsilcimiz İhsan Aydın, Editörümüz Ersin Çelik ve yazarımız Esra Elönü Haber 7 okuyucularıyla buluşuyor... Hediye kitap şifresi de bu haberde.

    Babıali Şenlikleri'nin son gününde Haber 7 standı yine siz okuyucularını ağırlamaya devam edecek. Haber 7 Okur Temsilcisi İhsan Aydın ve Editör Ersin Çelik Haber 7 okurlarını ağırlayacak.

    ESRA ELÖNÜ HABER 7 STANDINDA

    Standımızı ziyaret edecek okuyucularımız ayrıca yazarımız Esra Elönü ile sohbet etme şansını yakalayacak.

    Haber 7 kitap sayfasının okurlarına kitap hediyesi şenliklerin son günü devam edecek. www.ilknokta.com ve Profil Yayıncılık sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz kitap dağıtımımız da şenlikle birlikte sona erecek.

    ŞİFREYİ GÖNDER, STANDA GEL, KİTABI AL

    Haberin altında yayınlanan şifreyi bilgi@haber7.com adresine gönderdikten sonra Sultanahmet'teki standımıza gelerek mail gönderdiğinizi belirttiğinizde mailinizin bize ulaştığının tespiti sonrası hediye kitaplardan dilediğinizi alabileceksiniz. ( Hediye kitaplarımızın sayısı elimizdeki stoklarla sınırlıdır).

    03 Ekim Pazar'ın şifresi: 'Bu noktada haber var'

    (Haber 7)




    Babıali'de hediye kitap ve Elönü sohbeti Yorumları