Patlayan lastiği tamir ederken öldü!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (03:12)   Son Mesaj: 09-30-2010 (03:12)    Cevap: 0    Gösterim: 893  

    09-30-2010

    Patlayan lastiği tamir ederken öldü!

    Patlayan lastiği tamir ederken öldü!


    Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir tamirci, patlayan lastiğinin tamiri için gelen TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti. TIR'ın sürücüsü de kazada ağır yaralandı.

    Hamdi Kazan (41) idaresindeki 01 BT 202 plakalı TIR, Kayseri istikametine seyir halindeyken lastiği patladı. Sürücü Hamdi Kazan, aracı yol üzerinde bulunan lastik tamircisine getirdi.

    Lastik tamircisi Mesut Yasan (49), TIR'ın patlayan lastiğini tamir etmek için aracı kriko ile havaya kaldırarak lastiği çıkarmaya çalışırken kriko kaydı.

    Düşen TIR, lastik tamircisi Mesut Yasan ile şoför Hamdi Kazan'ı altına alarak sürükledi. Olayda iki çocuk babası olduğu öğrenilen tamirci Mesut Yasan olay yerinde hayatını kaybetti.

    TIR şoförü Hamdi Kazan ise kaza yerine gelen ambulansla Sarıkaya Devlet Hastanesi'ne buradan da Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.






    Patlayan lastiği tamir ederken öldü! Yorumları