Cem Garipoğlu, Tutuklandı   Konuyu açan: ..Sahra...   İlk Mesaj: 09-17-2009 (23:06)   Son Mesaj: 09-18-2009 (21:12)    Cevap: 4    Gösterim: 1083  

    09-17-2009

    Cem Garipoğlu, Tutuklandı

    Cem Garipoğlu, Tutuklandı
    Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.


    istanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Gülhane'deki İstanbul Çocuk Mahkemeleri binasında Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Garipoğlu, sevk edildiği Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'nde nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

    Garipoğlu, mahkeme tarafından, TCK'nın 82\1 a, b ve e bentlerine dayanılarak, "planlayarak canice his saikiyle çocuğa karşı kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

    Bu arada, Cem Garipoğlu'nun avukatı Aytekin Kaya, adliyeden ayrılırken basın mensuplarının soruları ile karşılaştı. Kaya, Cem Garipoğlu'nun teslim edilmesi ve ifadesi ile ilgili soruları "soruşturmada gizlilik kararı olduğu" gerekçesi ile cevapsız bıraktı.

    Cem Garipoğlu'nu teslim alması için kendisine telefon açıldığını; bu şekilde Garipoğlu'nu teslim aldığını ifade eden Kaya, "Size kim telefon açtı?" şeklindeki soruyu ise yanıtsız bıraktı.

    Avukat Kaya, Garipoğlu'nun suçu kabul ettiğini belirtti.

    Kaya, "kıskançlık krizi sonucu öldürdüğü iddiaları ile ilgili olarak da, "Onu muhataplarına sorun. Soruşturmada gizlik kararı var, açıklayamam." cevabını verdi.




    Cem Garipoğlu, Tutuklandı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  09-18-2009, 05:41

    --->: Cem Garipoğlu, Tutuklandı


    yakalandımı???
    altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) altun

      Permalink - Mesaj no 2  09-18-2009, 12:58

    --->: Cem Garipoğlu, Tutuklandı


    Teslimmi oldu, yoksa yakalndımı hiç önemli değil. önemli olan kamu vicdanının mutmain olmasıdır. zira bu ülkede kanunlar zengine ayrı fakire ayrı işliyor. yoksa bu caniliğin cezası ibret olsun diye öyle ağır olmalıki, böyle bir teşebbüse kalkışacak olanlara, sakın haa, bak kanunlar vahşetin intikamını öyle alıyorki, korkusunu ifade etmelidir.
    Konu mus'ab tarafından (09-18-2009 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir..
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab

      Permalink - Mesaj no 3  09-18-2009, 17:00

    --->: Cem Garipoğlu, Tutuklandı


    gına gelmişti zaten bu olaydan yakalandıda kurtulduk.
    3rd eng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) 3rd eng

      Permalink - Mesaj no 4  09-18-2009, 21:12

    --->: Cem Garipoğlu, Tutuklandı


    ya arkadaşlar bu yakalanmasının altında da bişey vardır avukatı ilk önce garipoğluyla görüşme yapıyo bahçelievlerde sonra kendi elleriyle teslim ediyoo nasıl iş anlamadım valla neden durduk yere teslim olsun ki o kadar saklanbaçtan sonra ilginçç..
    gmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) gmz