Filmlere konu sahte gelin   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 08-17-2009 (16:48)   Son Mesaj: 08-17-2009 (16:48)    Cevap: 0    Gösterim: 995  

    08-17-2009

    Filmlere konu sahte gelin

    Filmlere konu sahte gelin
    Bir köylüsünün tavsiyesi üzerine Çanakkale'den Adana'ya evlenmek için gelen 55 yaşındaki Hamit Efe'nin başına, filmlere konu olabilecek bir olay geldi. Evlenmek isteyen Efe'yi merkez otogarda 31 NL 092 plakalı özel otomobille karşılayan 35 yaşındaki Mehmet Evli ile bayan arkadaşı 30 yaşındaki Ayşe Çetin, yaşlı adamı daha önce "evlilik vaadiyle dolandırıcılık"tan sabıkalı 45 yaşındaki Gülgün Topal ile tanıştırdı. Topal'ı müstakbel gelin adayı olarak tanıştıran iki kişi, Hamit Efe'nin "Beğendim, evlenebilirim" demesi üzerine hep birlikte kuyumcunun yolunu tuttu. Araçlarına akaryakıt koydurup, damat adayına 3 bin 500 lira tutarında altın aldıran şahıslar, damatla gelini daha sonra 'Evliliğin huzurlu geçmesi için' Çobandede Türbesi'ne götürdü.


    İddialara göre, burada oturup çay içen 3 kişi, Hamit Efe'nin çayına ilaç atıp uyuttu. Daha sonra yaşlı adamın cebindeki bin lira, cep telefonu ve kredi kartını alan şahıslar, özel otolarıyla Efe'yi İncirlik'teki çöplüğe atarak uzaklaştı.

    Hamit Efe'nin şikayeti üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Gasp Bürosu ekipleri, Efe'nin kullandığı kredi kartından akaryakıt alınan yerden aracın plakasını belirledi. Polis, olayı daha önce fuhuştan kaydı olan Ayşe Çetin ile erkek arkadaşı Mehmet Evli ve iki kez "evlilik vaadiyle gasptan" sabıkalı Gülgün Topal'ın gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilerden ikisi, merkez Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi'ndeki bir eve yapılan baskınla yakalandı. Polis, şimdi de altınları alıp kaçan Gülgün Topal'ı arıyor. (CİHAN)




    Filmlere konu sahte gelin Yorumları