Katil zanlısından dehşet veren ifadeler - SAHIS IBRAHIM AKYOL   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 07-23-2009 (13:33)   Son Mesaj: 07-23-2009 (13:33)    Cevap: 0    Gösterim: 1229  

    07-23-2009

    Katil zanlısından dehşet veren ifadeler - SAHIS IBRAHIM AKYOL

    Katil zanlısından dehşet veren ifadeler - SAHIS IBRAHIM AKYOL
    ALMAN TURISTIN BICAKLANMASI

    İstiklal Caddesi'nde Gregor Kerkeling (50) isimli Alman vatandaşını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan İbrahim A. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

    KİLİSEDE KEŞİF YAPMIŞ

    İbrahim A.'nın savcılıktaki sorgusunda, Kerkeling'i öldürmeden önce Taksim'deki kilisede keşif yaptığını ve kiliseye gelenleri takip ettiğini söylediği belirtildi. Kilisenin önünde Kerkeling'i gözüne kestirdiğini belirten İbrahim A.'nın bir süre takip ettikten sonra cinayeti işlediğini itiraf ettiği bildirildi.


    KATİL ZANLISINDAN DEHŞET VEREN İFADELER

    15 yaşından beri Laleli'de kuaförlük yapan zanlı, adliyeye parmak arası terlik, kolundaki akrep ve silahşör dövmeleriyle dikkat çekti. Savcıya ifade veren zanlı, "Yabancılara, hıristiyanlara karşı saplantım var. Onları öldürmek istiyorum. Kendime hakim olamıyorum. Kendimle psikolojik savaş veriyorum. Pişman değilim" dediği öğrenildi. Kilise kapısında dışarıya çıkan yabancıları beklediği, Alman Gregor Kerkeling'in peşine takıldığı ve kendisine dondurma parası vermediği için öldürdüğünü yineleyen zanlı, "Dondurma parası istedim, vermedim. Tartıştık öldürdüm. Aslında bu bahaneydi" dediği de belirtildi.

    Verdiği ifadeye göre zanlının aynı saatlerde Beyoğlu'nda başka bir yabancı uyruklu kişiyi daha öldürmek istediği de anlaşıldı. İbrahim A, "Bir kişiyi daha durdurdum. Şapkasını çıkarmasını istedim. Ancak ondan o elektriği alamadığım için öldürmekten vazgeçtim" dediği de kaydedildi.

    PARA İSTEDİM VERMEYİNCE ÖLDÜRDÜM DEMİŞTİ

    Olaydan kısa süre sonra yakalanan İbrahim Akyol'un ilk ifadesinde ise para istedim vermeyince öldürdüm" şeklinde konuştuğu belirtilmişti.

    Öte yandan İbrahim Akyol'un Rus uyruklu bir kadınla evli olduğu ve 15 yaşından bu yana kuaförlük yaptığı ortaya çıktı.

    "KERKELİNG CEZAEVİNDEN KAÇMIŞ VE TUTUKLAMA EMRİYLE ARANAN BİR KİŞİ"

    Beyoğlu'nda bıçaklanarak öldürülen Alman turist Gregor Kerkeling'in (50) geçen yıl cezaevinden kaçtığı bildirildi.

    Münster Savcısı Stefan Lechtape, yaptığı açıklamada, Billerbeck kentinden gelen Kerkeling'in 2008 yılının Haziran ayında Münster Cezaevi'nden kaçmış olan ve tutuklama emriyle aranan bir kişi olduğunu belirtti.

    Lechtape, Kerkeling'in dolandırıcılık suçundan 2 ila 3 yıl cezaevinde kalmasının gerektiğini, ancak mahkeme kararından birkaç hafta sonra ortadan kaybolduğunu, cezaevinden nasıl kaçtığının henüz belirlenemediğini kaydetti. AJANSLAR




    Katil zanlısından dehşet veren ifadeler - SAHIS IBRAHIM AKYOL Yorumları