Erdoğan açık konuştu buyrun o video   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 07-09-2009 (18:54)   Son Mesaj: 07-09-2009 (18:54)    Cevap: 0    Gösterim: 1009  

    07-09-2009

    Erdoğan açık konuştu buyrun o video

    Erdoğan açık konuştu buyrun o video
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Somali'de kaçırılan Türk gemisi ile ilgili, ''23 personel söz konusu, onların hayati durumu önem arz etmekte. Henüz irtibat kurulmuş değil. İrtibat kurulduğu andan itibaren ne yapılacağı konusunda karar vereceğiz. Hükümet olarak, bakanlığımızla, silahlı kuvvetlerimizle süreç takip edilmektedir. Temennim odur ki anlayışla, aklı selim egemen olsun, bu süreci tamamlamış olalım'' dedi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Ruhban Okulu konusu ile ilgili bize gelmiş herhangi bir teklif, talep söz konusu değil, gelirse onu da ayrıca değerlendiririz'' dedi.

    SİNCAN'DAKİ OLAYLAR

    Girişimleri başlatmış durumdayız. Bu vahşet durdurulmalı.

    Dışişleri Bakanlığımız konuyla ilgili olarak Çin'in Ankara Büyükelçisi'ni bakanlığa çağırarak kendileriyle gerekli görüşmeler yapıldı.

    Bunun bir vahşet olduğunu söyledik ve bu vahşetin süratle durdurulmasının gereğinden bahsettik. G-8'de bu konuyu ben ayrıca dünya liderleriyle görüşeceğim.

    Türkiye olarak böyle bir vahşete sessiz kalmamız mümkün değil. Bu konudaki girişimlerimiz sürdürmeye devam edeceğiz.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rabia Kadir'in başvuruda bulunması halinde gerekli iznin verileceğini de söyledi.




    Erdoğan açık konuştu buyrun o video Yorumları