Yalcin kücük ve iste o sözler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2009 (19:17)   Son Mesaj: 01-09-2009 (19:17)    Cevap: 0    Gösterim: 1128  

    01-09-2009

    Yalcin kücük ve iste o sözler

    Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Prof. Dr. Yalçın Küçük'ün, PKK ile olan ilişkisini artık tüm Türkiye biliyor. Öcalan'la kanka olan, onunla çiğ köfte yoğurup kadeh tokuşturan Küçük, PKK'nın da ikinci adamı olarak biliniyor.
    Ergenekon'da kafalar hergeçen gün biraz daha karışıyor. Ergenekon'u bir yere koyamayanlar için bugün yapılan kazılar, büyük bir şaşkınlık yarattı. Polis, İbrahim Şahin'in evinde bulduğu krokilerden yola çıkarak, darbe yapacağı ileri sürülen örgütle ilgili olarak üç ayrı bölgede kazı çalışmaları başlattı. Gölbaşı'ndaki kazılarda ise örgüte ait olduğu ileri sürülen çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Mamak ve Atatürk Orman Çiftliği'ndeki kazı çalışmaları ise sürüyor.
    KÜÇÜK'TEN ŞOK SÖZLER
    Kamuoyu olup biteni anlamaya çalışırken Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Prof. Dr. Yalçın Küçük'ün dün akşam ATV'de yayınlanan sözleri ise şaşkınlak yarattı. Bir dönem PKK'ya olan yakınlığıyla tanınan Küçük, terör örgütüne ait bir TV kanalında Atatürk'e büyük saygısızlık yapıyor ve Öcalan'ı göklere sığdıramıyor.
    İşte Küçük'ün o sözleri;
    [google video bb code]7702268211161512630&hl=tr[/google video bb code]




    Yalcin kücük ve iste o sözler Yorumları