Helikopterli sünnet, incelemeye alındı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-27-2008 (00:56)   Son Mesaj: 08-27-2008 (00:56)    Cevap: 0    Gösterim: 1508  

    08-27-2008

    Helikopterli sünnet, incelemeye alındı

    BURSA’da 11 yaşındaki oğlu Tahsin Dengiz için stadyum ve helikopter kiralayıp İstanbul’dan sanatçılar getirterek 3 gün 3 gece sünnet düğünü yapan 48 yaşındaki emlakçı İsmail Dengiz’e, Maliye denetim başlattı.


    Bursa Vergi Dairesi Müdürlüğü yetkilileri, kentte konut, arazi, bahçe, tarla alım satımı yapan ve büyük projelere verdiği danışmanlık hizmetiyle tanınan Kayapalı Arsa İnşaat ve Emlak Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dengiz’in düğün davetiyesi olarak yerel gazeteye tam sayfa ilan vermesinin ardından mal varlığını incelemeye aldıklarını, servetini araştırdıklarını söyledi. Daire elemanları, Dengiz’in işyerine giderek defterlerini ve faturalarını incelemeye aldı.

    Siyasete yakın bir kişi olduğunu daha önce AKP’den Kayapa Belediye Başkanı olması için adaylık teklifi aldığını ileri süren İsmail Dengiz, "Ben belediye başkanı değil, milletvekili olmak istiyorum. Partilerden gelecek milletvekiliği adaylığını bekliyorum. O da birinci sıra olursa kabul edeceğim" dedi.

    Dengiz, CHP Lideri Deniz Baykal, DYP Lideri Devlet Bahçeli, DYP Lideri Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eski bakanlar Turan Tayan, Ahmet Kurtcebe Alptemuçin ve Mehmet Gazioğlu’nun sünnete çiçek gönderdiklerini iddia etti.




    Helikopterli sünnet, incelemeye alındı Yorumları