Dördüzler hayata tutunamadı   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-25-2008 (16:21)   Son Mesaj: 08-25-2008 (16:21)    Cevap: 0    Gösterim: 771  

    08-25-2008

    Dördüzler hayata tutunamadı

    Şırnak'ın Silopi ilçesindeki tek doğum doktorunun izne ayrılması üzerine annelerinin Mersin'de dünyaya getirdiği dördüz bebekler, öldü.

    Doğumun ardından bebeklerin tedavisiyle ilgilenen Mersin Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Saime Aksın,15 Ağustos Cuma günü birimlerine doğum için başvurduktan sonra, yapılan kaydın hemen ardından ameliyata alınan bir çocuk annesi Zeynep Oluk'un, biri kız dördüz bebekler dünyaya getirdiğini hatırlattı.

    Aksın, sezaryen ile dünyaya 7 aylık gelen bebeklerin durumlarının ilk başlarda iyi olduğunu belirterek, ''Ancak daha sonra yaptığımız tüm çalışmalara rağmen akciğerlerindeki sorunlar nedeniyle bebekleri yaşatamadık'' dedi.

    Zeynep Oluk (38), Şırnak'ın Silopi ilçesinde hamileliği süresince kontrol için sürekli olarak gittiği Silopi Devlet Hastanesindeki tek doğum doktorunun izne ayrılmasının ardından yakınlarının bulunduğu Mersin'e gelmiş ve burada 15 Ağustosta dördüz bebek dünyaya getirmişti.




    Dördüzler hayata tutunamadı Yorumları