5 yaşındaki çocuklarını eve kilitlediler!   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-25-2008 (16:16)   Son Mesaj: 08-25-2008 (16:16)    Cevap: 0    Gösterim: 848  

    08-25-2008

    5 yaşındaki çocuklarını eve kilitlediler!

    Zeytinburnu'nda sağır ve dilsiz olan 5 yaşındaki erkek çocuğunu ayağından bağlayan ailesi misafirliğe gitti. Ayağındaki bağı çözen çocuk, pencerelere vurarak komşularından yardım istedi. Komşularının ihbarı ile söz konusu adrese gelen polis, kapıyı açamayınca merdiven aracılığı ile balkona çıkıp pencereden girerek çocuğu kurtardı.

    Zeytinburnu Beştelsizler 103/3 Sokak'ta, duyma ve işitme özürlü 5 yaşındaki erkek çocuğu, birlikte yaşadığı babaannesi ve dedesi tarafından ayağından bağlanarak eve kilitlendi. İddiaya göre dede Keskin Aslan ile babaanne Satı Aslan, çocuğu bu halde bırakıp misafirliğe gitti. Gece saat 02.00 sıralarında ayağındaki bağı çözen çocuk pencerelere vurarak yardım istedi. Sesi duyan komşuları, özürlü olduğunu bildikleri çocuğun yardım istediğini anlayınca polise haber verdi. Söz konusu adrese gelen polis, çocuğun yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Çocuğun amcası olduğu öğrenilen Ercan Aslan, misafirliğe giden anne ve babasına ulaşamadığını söyledi. Bunun üzerine polis çocuğun amcasının refakatinde kapıyı açmak istedi. Çocuk da onlara yardım etmek için evin giriş kapısına kadar geldi ancak kapı kilitli olduğu için açılamadı. Kapıdan içeri girmeyi başaramayan polis, merdiven aracılığı ile balkona çıktı ve çocuğu, kendisini kurtarmaları için açtığı pencereden alarak aşağı indirdi. Vücudunun alt kısmında giysi olmadığı görülen çocuğun ayağındaki ip dikkat çekti. Komşularının verdiği pantolonu giyen çocuk, amcası ile Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi'ne götürüldü.


    Komşuları, çocuğun özürlü olduğunu bildiklerini belirterek, "Pencerelere vuruyordu. Camın arkasından seslenmeye çalıştığını ancak konuşamadığı için derdini anlatamadığını anladık. Evde kimsenin olmadığını anlayınca polise haber verdik." dedi. Amca Ercan Aslan ise çocuğun babasının trafik kazasında öldüğünü, annesinin de başka biriyle evlendiğini belirtti. Çocuğun uzun süredir dede ve babaannesi ile yaşadığını ifade eden Ercan Aslan, polise, "Dedesi ve babaannesi misafirliğe gitmiş. Aradım ama ulaşamadım." dedi. Özürlü çocuğu korumaya alan polis, misafirlikte olduğu öğrenilen dede ve babaanneye ulaşmaya çalışıyor. (CİHAN)




    5 yaşındaki çocuklarını eve kilitlediler! Yorumları