Kesik kol ve bacak dehşeti   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-25-2008 (16:15)   Son Mesaj: 08-25-2008 (16:15)    Cevap: 0    Gösterim: 1161  

    08-25-2008

    Kesik kol ve bacak dehşeti

    Başkent'in Çankaya Seyran Mahallesi'nde kesik kol ve ayak bulundu. Bir kadına ait olduğu sanılan vücut parçalarına ilişkin soruşturma başlatıldı.

    Hafta sonu Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine Çankaya Seyran Mahallesi'ne giden polis çöpçüler tarafından bulunan bir torbada vücut parçaları buldular. Yıkık inşaatlar arasında çöp toplama bölgesi olarak kullanılan yerde siyah torba içinde bulunan ve 25-30 yaşlarında bir bayana ait olduğu sanılan sağ el ve ayak incelenmek üzere Adli Tıp'a götürüldü.

    İlk çapta kısa süre önce kesildiği sanılan vücut parçalarının kime ait olduğunu öğrenmek için parmak izi taraması yapan emniyet yetkilileri sabıkalılardan oluşan kayıtlarda birşey bulunamadı. Polis bir cinayet ihtimalini soruşturururken, parçaların hastanelerden alınmış bir kadavraya ait olma ihtimalini de değerlendirdiklerini söylediler.(ANKA)




    Kesik kol ve bacak dehşeti Yorumları