IZMIR: Baba bunalima girdi, 2 cocuguyla intihara kalkisti....   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 11-10-2008 (21:29)   Son Mesaj: 11-10-2008 (21:29)    Cevap: 0    Gösterim: 1043  

    11-10-2008

    IZMIR: Baba bunalima girdi, 2 cocuguyla intihara kalkisti....

    İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, 10 bin YTL'lik alacağını tahsil edemediği için bunalıma girince, 6 ve 7 yaşındaki iki kızıyla 4 katlı apartmanın çatısına çıkıp intihara kalkışan 35 yaşındaki Cevdet P., çevrede panik yarattı.

    Çevredekiler, polisin ikna edip aşağıya indirdiği P.'ye kızlarının hayatını tehlikeye attığı için tepki gösterdi. P., linç edilmekten son anda kurtularıldı.

    İnşaat ustası Cevdet P., kızları 7 yaşındaki B. ve 6 yaşındaki D.'yi de yanına alarak meydandaki 4 katlı binanın çatısına çıkıp intihar etmek istedi. P.'nin çatıdan aşağıya sarkıttığı kızlarının ağlamalarını duyan çevredekiler durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, hava yastığı açıp kurtarma çalışmalarını başlattı. Emniyet güçleri de yoğun güvenlik önlemleri aldı. Torbalı Emniyet Amiri Davut Hancıoğlu, meydanda toplananların meraklı bakışları arasında Cevdet P.'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu, kızları ile birlikte çatıdan inmeyi kabul eden Pala, gözaltına alındı.


    Etrafta toplanan öfkeli kalabalık ise kızlarının hayatını tehlikeye atan babaya tepki gösterdi. P., polisin müdahalesiyle linç edilmekten son anda kurtuldu. Tahsil edemediği 10 bin YTL'lik alacağı yüzünden maddi sıkıntı yaşadığı ve bunalıma girdiği belirtilen Cevdet P.'yi, kısa süre önce de eşinin terk ettiği öğrenildi.

    Yaşadıkları şokun etkisiyle gözyaşlarına hakim olamayan iki küçük kızkardeşin hali ise yürekleri burktu. Olay yerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.




    IZMIR: Baba bunalima girdi, 2 cocuguyla intihara kalkisti.... Yorumları