1 den 9´e kadar. Toplam 9 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : __SIR__
çok güzel bir yazıydı.birazda sanki terapi kokuyodu:).insan hayatında her yaşanmışlık birer tecrübedir.yaşlandığında gölgesinde oturacağın bir bilgi ağacın olsun değilmi?.emeğinize sağlık.
düşüncenize saygı duymakla beraber,fikrimi belirtmek isterim.tarikat kelime anlamı ile yol demektir.ama islami hakkıyla yaşamak için tek yol tarikat elbet değildir!sadece size bir yol tayin eder,ve...
Arkadaşların yazdıklarının haricinde dikkatimi çeken izlediği tv değil pc.ama en garibi şahane manzaralı eve, bu adam hiç yakışmamış:)emeğinize sağlık.
Elbette'ki Kur-an'ımız cinsiyet değil,insiyet(insanlık) merkezli bir dil kullanır!..emeğinize sağlık.
bu ''kapalıyım''kelimesini her duyduğumda düşünürüm!..müjde verir gibi''kapandım''demelerine hayret ederim!! neye kapandınız?ilime,bilime,teknolojiye,sağa,sola,umuda,geleceğe mi?o zaman kapalı...
İngilizce ve Fransızca ikisi'de iyi düzeyde.
Selamun Aleykum. güzel bir bölüm emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah c.c razılar olsun.dikkatimi çeken neden sadece almanca?ingilizce,fransızca niye yok?..Selametle
Allah c.c. razı olsun sağolunuz.
Selamun Aleykum!....herkese güzel,seviyeli,faydalı,paylaşımlar diliyorum..kabul ederseniz ben geldim inşAllah.