![]() |
Kolay Patates Köftesi orta boy patates 2 yumurta akı 1 su bardağı sıvıyağ Yumurta akını bir kaseye koyunuz. Kabuğu soyularak rendelenmiş patates,tuz ve karabiber katıp karıştırınız. Kaşıkla alıp çatalla üsten bastırarak kızgın yağa koyunuz. |
Alptraum bu yemeği denediniz mi? Yaptıysanız,iyi oluyorsa bende yapayım... |
Malzemeler cok basit benim gibi bir ögrenci icin. Bunun köfte gibi bir yemek olduguna inanasim gelmiyor, et yok birsey yok. Ne biliyim pek tarif güzel gözükmedi bana:D onun yerine normal köfte yaparim yaninada patates kizartirim vur ketcapi mayonezi ac bide yanina soguk kola off bunu yedikten sonra zevkini cikar :) Güzel tarif oldu |
Alıntı:
Mahsus sordum:afro0121: Daha önce açtığım konular vardı,hiçbir yönetici "önce açılmıştı "demiyordu.Siz daha önce açılan yemek konuları olunca hemen "önce açılmıştı" diyorsunuz ya,yani algıda seçicilik:hoho: |
Inanki anlamadim tam ne demek sitedigini. Önce acilan bir konu diyip sizin konunuzu ben mi sildim. Yaptiysamda hatirlamiyorum inanki. |
Alıntı:
Not:Bu arada espiri yapayım dedim,fıkradan sonra açıklama yapılması olayına benzettin:54: |
Aha simdi anladim:) Ben cok önemsemiyorum lakin denk gelirsem eski konu ile birlestiriyorum. Bu konu sana aitse bulamadim inanki ama birlestiririz;) http://www.muhakeme.net/cfmgoogle.ph...Sitede+Ara#906 |
Muhammet abi bunu denemiştir kesin:) Kolay gibi.. selametle.. |
Alıntı:
Amaaa anlamamışsın:y02: Bu konuyu ben açmadım,genel olarak son zamanlarda önceleri açtığım konular sürekli açılır oldu ama kimse farketmiyor.Yemek konuları eğer tekrar açılırsa senin gözünden kaçmıyor,buna dikkat çekmek istemiştim...:) |
Hah simdi anladim:) Ne yapayim yemek önemli, o olmadan sevgi olmuyor:afro0121: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük