Portakallı Yer Elması Malzeme : * 1 kg. yer elması * 2 portakal * 1 havuç * 6 arpacık soğan * tuz, şeker * zeytinyağı Hazırlanışı : Yerelmasını soyup küp küp doğrayın. Havuçları da aynı boyda doğrayın. Tencereye biraz zeytinyağı koyun. Üzerine soğanları ve havucu alıp soteleyin. Yer elmasını da ekleyin. En son 2 portakalın suyunu,tuzunu ve şekerini de ekleyip kapağını kapatarak suyunu çekip lokum gibi pişene kadar bekleyin. Tenceresinde birgece bekledikten sonra serviskabına alıp soğuk ikram edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:32 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük