![]() |
Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? Düşündüm madem Tanışma yeride var o halde burdan herkese ulaşayım. Öncelikle kendimi kısaca Tanıtayım. İsmim : Sefer Şehir : Urfa Meslek: Öğretmen Sizlerde kendiniz hakkında küçük birer yazı yazarsanız sevinirim. Selamtle kalın. |
isim : ahmet hoca meslek : inşaat firmasında proje sorumlusu şehir : urfa |
Demek tanışmada fayda varmış. Ahmet hocamda aynı memleketten çıktı. Gerçi diğer arkadaşlar umarım alınmazlar böyle dediğim için. Memnun oldum Ahmet Hoca kardeşim |
bende memnun oldum hocam |
Arkadaşlar galiba kendilerini tanıtmayı sevmiyorlar. Bari Forumda Tanışma kısmını kaldırında boşuna garibim öyle kalmasın:) neyse artık diğer arkadaşlar gelirse tanışırsak çok sevinirim hayırlı akşamlar |
isim: alptraum diyeyim ;) Meslek: ögrenci Yer: Viyana |
Isim : Oguzhan Meslek : Ögrenci Yer : Viyana |
memnun oldum. Alptraum kardeşim gerçek ismin bumu? Yinede teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için |
İsmim : rapper_miccheck Şehir : istanbul Meslek: .................. |
RUMUZ:xyzt yer türkiye meslek öğretmen |
Isim : özlem meslek: eczane teknisyeni (şimdilik) yer : istanbul |
rapper_miccheck ve xyzt arkadaşlarım memnun oldum ancak isminizi öğrenmekten büyük şeref duyarım. İsminizi söylemenizde bir sorun olmayacaksa öğrenebilirmiyiz isiminizi. Teşekkürler |
memnun oldum özlem arkadaşım. Bir sorum olacakta neden mesleğiniz şimdilik diye belirttiniz acaba ? Alıntı:
|
forum sitelerin en güzel yanı bir nick arkasına saklanmak görmek isteselerde göremezler adı üstünde..!! nicki yazdım rapper_miccheck :-) |
yani diyorsun gerçek ismim nick içindemi:) acaba isim "mustafa" olabilirmi bizim buralarda "mıçı" derler ya. Neyse önemli değil nede olsa sizin gibi gençlere yetişmek mümkün değil:) |
Alıntı:
inş. kısmetse türk dili edebiyatı öğretmenliği yada psikoloji okumak istiyorum ünide maddi açıdan zorlanmamak adınada çalışıyorum şu anda... ilginize tşk...:) |
İsim:Dilek(nüfustaki kayıt değil) Meslek:Özel bir bankanın hukuk müşavirlğinde avukatım Yer:İstanbul |
Alıntı:
İnşallah istediğiniz bölümü kazanırsınız Allah kolaylıklar versin |
Alıntı:
Yani sizde bu sitedeki takma isim kullanana gizli kahramanlarımızdansınız. Artık bizde dilek isminizle sizi anarız :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam olay anlaşıldı. Memnun oldum dilek arkadaşım |
Eee hani diğer üyelerimiz. Neden kendinizi Tanıtmıyorsunuz. Oldumu şimdi. Siz tanıtmazsanız sizleri nasıl tanıyacağız. Özel mesaj yollarsak bu defa "adamın niyeti farklı" diye konuşmya başlanır. Lütfen kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim:) |
isim:sevda meselek: almanca egitmeni yer: avustruya (NÖ) (alptraum, oguzhan, führer ve diger burdan olan kardeslerime uzakdan komsu sayilirim :sirit:) |
Alıntı:
Bizede çok yakın bir komşusunuz:brush: |
Alıntı:
bu arada bir yanlisimi gördüm düzeltiyorum MESELEK yazmisim meslek olacak :sirit: ögretmen arkadaslara bir ricam var, ögretmen yaziyorsunuzda ben hep merak ederim ne ögretmeni eger ne ögretmeni oldugunuzu bir kenara ilistirirseniz sevinirim. :)):brush: |
Alıntı:
|
esra ankara kuran kursu belletmeni.. şimdiki işi (bosch satış elemanı) |
Alıntı:
|
Alıntı:
hoca yanii.. |
Hangi dersleri veriyorsunuz. Sadece Kuran-ı Kerim dersimi veriyorsunuz? |
Allah razı olsun hocalarımızdan bizlere bütün dini ilimleri öğrettiler kuran-ı kerim fıkıh hadis tefsir akaid kelam peygamberler tarihi siyer ama herkes istediği alanda ihtisas yapıyor kuran-ı kerim şart olamak üzere.. |
Alıntı:
|
rukiye öğrenci denizli :):):) |
Alıntı:
memnun oldum. Öğrenciden kasıt üniversitemi yoksa Lise mi? |
Alıntı:
|
Hangi bölümü okuyorsunuz? |
İsim ; Hüseyin OKTAR Meslek ; Fotoğrafçılık Yer ; İsmet paşa Mah. Sultan Gazi / İst -Türkiye |
Alıntı:
|
bende altun lise sondayım bu yıl öss ye girecem(bana dua edin)urfa /siverek |
--->: Arkadaşlar Ne zamandır Bu siteye takılıyorum Daha kimseleri Tanımıyorum???????? BÜŞRA Sivas-merkez anadolu kız meslek lisesi bilgisayar-programcı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük