![]() |
Başım yoğundu yine...Bugün hadis dersimin son hadisi idi bu..Hazırlanırken 'dank' etti aklıma , zihnime..Ruh halim biranda bu hadise döndü,inşallah... Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Kuvvetli mü'min, (Allah katında) zayıf mü'minden daha hayırlı ve daha sevimlidir. (Bununla beraber) her ikisinde de hayır vardır. Sen, sana yararlı olan şeyi elde etmeye çalış. Allah'dan yardım dile ve asla acz gösterme. Başına bir şey gelirse, "şöyle yapsaydım, böyle olurdu" diye hayıflanıp durma. "Allah'ın takdiri bu, O, ne dilerse yapar" de. Zira "eğer şöyle yapsaydım" sözü şeytanı memnun edecek işlerin kapısını açar." selam ve dua ile... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Her vuslata mehtap olmuş beldeye bak! Eyvah! Yakıyor ufkunu bir kanlı şafak Sabret Kudüs'üm silmek için gözyaşını Elbet bir Ömer bir Salâhaddin çıkacak. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın hergün doğuyorum ... bir defa öleceğim... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın geçmedi gülmekle kederim benim, bir kerre ağlasam belki geçer |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Güzelliğin yanlız tende, özde bir şey yokmuş sende O gözlerle ne var bende, boşa bakma göremezsin. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın uçurumun kenarındada olsan Sırf hayata qıcıklık olsun diye qülümse... http://www.salgit.com/resimler/bebek_12.jpg |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Sona kadar saymayi ögrendim. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın başkaları için yaşamamayı öğrendim... hayat o kadar kısaki.... bu kısacık hayatıda başkalrı ne diyecek diye düşünüp yaşayamam.... yapmam gereken daha çok şey var... yeni birgünde yeni bir nafes daha verdiği için rabbime sonsuz hamdü senalar olsun.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:44 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük