![]() |
Başım yoğundu yine...Bugün hadis dersimin son hadisi idi bu..Hazırlanırken 'dank' etti aklıma , zihnime..Ruh halim biranda bu hadise döndü,inşallah... Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Kuvvetli mü'min, (Allah katında) zayıf mü'minden daha hayırlı ve daha sevimlidir. (Bununla beraber) her ikisinde de hayır vardır. Sen, sana yararlı olan şeyi elde etmeye çalış. Allah'dan yardım dile ve asla acz gösterme. Başına bir şey gelirse, "şöyle yapsaydım, böyle olurdu" diye hayıflanıp durma. "Allah'ın takdiri bu, O, ne dilerse yapar" de. Zira "eğer şöyle yapsaydım" sözü şeytanı memnun edecek işlerin kapısını açar." selam ve dua ile... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Her vuslata mehtap olmuş beldeye bak! Eyvah! Yakıyor ufkunu bir kanlı şafak Sabret Kudüs'üm silmek için gözyaşını Elbet bir Ömer bir Salâhaddin çıkacak. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın hergün doğuyorum ... bir defa öleceğim... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın geçmedi gülmekle kederim benim, bir kerre ağlasam belki geçer |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Güzelliğin yanlız tende, özde bir şey yokmuş sende O gözlerle ne var bende, boşa bakma göremezsin. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın uçurumun kenarındada olsan Sırf hayata qıcıklık olsun diye qülümse... http://www.salgit.com/resimler/bebek_12.jpg |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Sona kadar saymayi ögrendim. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın başkaları için yaşamamayı öğrendim... hayat o kadar kısaki.... bu kısacık hayatıda başkalrı ne diyecek diye düşünüp yaşayamam.... yapmam gereken daha çok şey var... yeni birgünde yeni bir nafes daha verdiği için rabbime sonsuz hamdü senalar olsun.... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Güvendiğim tek şey aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarıya baktığımda göremediğimdir!... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın <br /> <font color="red"><b><marquee>biri tarif etsin kayboldum sitede</b> |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın html kodlari calismiyor üzgünüm :) |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın :afro0121:yavaş yavaş ögrenicem sanırım |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın ne çok sev bunalt, nede az sev ağlat ! |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Alıntı:
|
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Hayat zor, yaşam acımasız. Ama olsun. Herkese aynı. Yakınmaya lüzum yok :) selametle.. |
|
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın nefes alıyorum ya daha ne olsun,hesabını veremıyecegım 1 gun daha:( :( |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Kırgınım Benı yüreğine kırgın bırakan herkese bır şehre bır dünyaya bu dünyanın tebessümünü untmuş insanlarına sözlerini dillerinde ,yüreklerin katılı olarak besleyenler bır çocuk gibiyüreğimin elinden tutup,sadece onunla oynamak istıyorum vefayı sadece ondan ummak ve sadece ona vefalı olmak istıyorum Kırgınım Elimden oyuncağımı almak ısteyenler yüreğimin ayaklarıyla gittiğim mekanları bağenmeyenlere ve onun telkiniyle tutunduğum dalı kesenlere onun sözünü dinlediğim vakit ,benım sözümü dinlemeyenlere bırazda kendime kırgın,bırazda kendıme kızgın yüreğimi sevmek için,bıraktığım için, pişman olacağım adımları atarken yüreğime sormadığım için sol tarafını ihmal edenlerin ,sözlerine değer verdiğim için bırazda kendıme kırgın,bırazda kendıme kızgın Güneş hırsızlarına güneşimin yerini söylediğim için üzüntümü üzüntüme değer vermeyenlerle paylaştığim içn ey sır içmde kalsaydın keşke içimi aydınlatsaydın içimde hıssetseydım,yakın olanın yakınlığını güneşin aydınlığında kısacık şu öürde,içmde derin yaralar açanlara, yüğrek mabedimi onarılmayacak kadar talan edenlere yürek mabedime destursuz gırenlere zoru kullananlara ey sır ucurmasamıydım senı yürek mabedimden bahsetmesemıydım senden kımseleresenı içmndemı besleseydım ey sır İçmde içmdekiyle konuş sessizce ben kırılırım,yüreğine küstüğüm vakit kendime ben kızarım kendıme yeterki sen içmdeki vefanın adı ol. AMA YAR kırgın değilim sana haddim değilki zaten bu, hem ben sana nıyaz etmekle hıç mahrum ve mahsun olmadımki..... alıntıdır. KEŞKE FON MÜZÜĞİDE EKLEYEBİLSEYDIM. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın hesap çok agır olcakkkkkk benım için. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın fazla rahatım rahatsız eder mi etse bile fark edermi??:brush: |
|
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Bugün arifem, pür neş'e afiyetteyim, Yaradana hamdüsena, gayet sıhhatliyim, Bir gün daha boynunu büktü ömrümden, İftara kayınvalidemin kızına davetliyim, |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın http://www.muhakeme.net/forum/forumr...09622492-1.jpg Yetim kalmak bazılarının kaderidir.... Kimsesiz, sessiz bir çocuk gibi... Yalnız kalmak kaderidir bazılarının... İnadına duygusal, inadına yaşamsaldır... Yüreği burukdur... İnançları kırık... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Usülsüz , vüsûl olmaz. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın hadi uç gönlüm süzül semalarda O'nu temaşa et her kanat çırptığında... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Bu gün hala Yıldızların üstünde adını şakıyorsa bülbüller Hayalin gecenin içinde açan güneşse Ayın halesinde açıyorsa güller Bakışların düşlerimi ısıtan ateşse Ben sana kalben Aslın'ım ve sen içimde ölümsüz Kerem |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Hiçbir fırtına batıramaz günü Hiçbir şey kirletemez dünü Sen “aşk ölümsüzdür” lafında imzam Sen aşk-ı vuslatımın akdi Sen mutluluğumun bitimsiz vakti Gönlümün efsun gözlü sultanıysan sevgili… Biliyorum… Aşk yenik düşmeyecek zamana Ve sen Bu aşka yakışanı yapacak! Bir vuslat bayramında döneceksin bana |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Sen sevda yolcusu, yüreğim bir han Ben çile mahkumu, yüreğim zindan Sensiz kurak çölde kırılmış fidan Seninle asırlık çınar yüreğim Bir nasihat sana benden hediye Mansur'un izinde dolaşmak niye Haykırıp durursun "aşk benim" diye Dara çekilmek mi hüner yüreğim? |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Bir ah etmem senden gelen bin derde Arat beni vur emriyle her yerde Katilime bir resmini gösterde Görmüş olsun seni gören göz beni Suya kanar aşka susar niceler Gözyaşımı mesken tutar geceler Harf çıldırsa deli olsa heceler Anlatamaz seni bilmez söz beni |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Geldimse bu dünyaya ne bulmuş dünya? Gitsem de eğer kıymeti eksilmez ya ! |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın sorma, elim kırılsın bir daha dokunursam güneşe |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Ahım gibi ah var mı ahlar içinde... |
→ Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın ”Ve son sözü hep ‘Alın yazısı’ söyler." Sezai Karakoç |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:22 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük