![]() |
Bırak konuşmak ihanetim olsun kadrimi ve sabrımı biledim veyl ettim geceye ve sen ey beni yakıp yıkan ne bildin gözlerimdeki utkuyu ne gece örttü yalnızlığımı sesimi hapsettimse yüreğimde konuşanları kalleş bellediğimden vuracaksan vur artık beni arsızca bırak türküleri avuçlarımdan emziriyorum ne zaman ucursam bir kuşu boğulan bir yanım oluyor sesim bırakıp giderken beni içimin depremlerinde bir çocuk masum ve gürültülü susuyor beni hain, beni sinsi süzüyor her gün yeniden kopan tufanım dilek ağaçlarını yakışım boşuna değil dudaklarımın değdiği her yer morarmış bir karanlık oluyor gitme diyemem gideceksen git artık beni kendime bırak içimde yankı yankı bir sesin sarhoşuyum dudaklarımda kadim bir mühür her gece çıplak bir heykelin soğukluğu her gece hazan sarısı bir ihanet engin bir pınardan seni emziren beni zümrüt yeşiliyle öldürsün istemedim biraz ayrılık, biraz hasret biraz da beyaz bir bulut merhamet denen yalancı şahit hep aydınlık günlerimde beni arıyor sen ey aşkını dudaklarında gizleyen gecenin derin sırlarına terkettiğim mavi köpüklü sesimi duyamazsan yüzüme çiziktirdiğim çizgiler bu yüzden susmuşsam bana kahretme kelimelerim ölümün ta kendisidir bırak içimde zincirli kalsın susacaksan sus artık beni dilsizce bırak |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:08 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük