![]() |
Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Erkek çocuk olması için Salih bir kimse, yatağa girince; önceİhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte, (Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur.)buyuruldu. Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur. http://www.muhakeme.net/forum/resimler/06_2011/1282.png ( KIZ : O ERKEK : X ) NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru 9 kutucuk sayılır. 9. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir. Bizim Sahife'ye hoş geldiniz... Adreste bu... |
Eşim şuan hamile. Allah kısmet ederse sene sonunda baba olacağım. Bu tespitlere göre KIZ çocuğu görünüyor. Eşimde ekşi ürünler tüketmeye başladı. Halk arasındaki tabire göre "Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi,ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı." Bizim tespitimize göre test doğruyu gösteriyor gibi. Cinsiyetini öğrendiğimiz vakit buraya dönüp yeniden mesaj yazacağım. teşekkürler. |
Rabbim anali babali büyütür insallah |
Hayırlısı diyelim... |
Allah razı olsun hepinizden. Biz de hayırlısıyla doğmasını bekliyoruz. Allah çocuk isteyen her kuluna nasip eder inşalllah. Teşekkürler. |
2 Çocuğum var Bir kız Bir erkek . Ama ikiside cetvele göre tutmadı:) |
Hocam ben pek inanmiyorum nedense cetvel olayina felan Cünkü heryerde farkli bir bilgi var Cocugun yine genetik vasiflarini belirleyen unsurlar Kader dedigimiz olgunun disinda iliski anida önemlidir Tabi buda bir kesinlik arz etmeyen bilgidir.Bence bilimsel deliller gün gectikce artacakdir Bugun artik bebegin cinsiyetinin belirlenme yasi eskisine oranla cok hizli .Buda gösteriyorki eminim TIP ilerledikce bu konuda cevaplarini daha rahat bulacakdir |
Ben de pek inanmıyorum açıkçası,fakat insan heyecanlanıyor doğrusu. Sonuçta Yaradanın bileceği iştir. Bizim de Allah'tan tek isteğimiz dünyaya sağlıklı şekilde gelmesidir.Onun için dua ediyoruz.Yoksa kız veyahutta erkek diye ayırım etmiyoruz. İkisi de evlat zaten. Allah hepimize hayırlı evlat versin. |
cetveli bırakın hastane bile yanılıyor Benim yeğenime son güne kadar kız dediler bi doğdu erkek :) doğduktan sonra bi görücektiniz herşeyi pembe emziği bile :) |
Alıntı:
|
Risale-i Nurlarda ahir zamanda kız çocuklarının çokluğundan söz ediliyor. Bunada sebep olan faktör olarakta bayanların aşırı özgür davranışları ve evde daha baskın konumda olmalarının etkisinden dem vurulmuş. Yani bir bayan olarak bile evde söz sahibi olarak baskın rolün bayanda olmasını fıtraten uygun bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evdeki kararlar istişare edilmeli ama aile reisi erkek olmalıdır.Aksi taktirde hayat kanunları bile değişip allak bullak olmakta ve dengeler bozulmaktadır.Tıpkı kızların çok olması gibi... Demek ki çocukların kız veya erkek olmasında erkek kromozomlarının etkili olduğu tezi birgün çürüyecek... Safinaz demişti dersiniz:)) |
Allah razı olsun. Allah tüm bayanları anne olma rızkından mahrum etmesin. Teşekkürler. |
inşallah herkese |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar böyle seylere uymayalim lütfen burasi dini bi site böyle sacma seyler olurmu hic Allah ne zaman,neyi,nasil isterse öyle yaratir... |
Alıntı:
|
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli benim ilk çocuğum erkek ama cetvel kız gösteriyor.. şimdi 6 aylık hamileyim bundada oğlumdaki hesapla aynı çıkıyor ama doktor kız dedi..allah herkese hayırlı çocuk nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor genede.. |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli arkadaşlar bunun çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum.. 4yılda bir kromozomlar yenilendiğini varsayarak kadının yasının 4e bölümünden kalan erkeğin yasının 4e bölümünden kalandan hangisi baskınsa cinsiyet odur.. ör:benim annem 29yasındayken babam 30 yasındayken bana hamile kalmış 29\4 den kalan 1dir. 30\4den kalan2dir.. 2 sayısı 1e baskındır ona göre erkek olur..tüm sülaleye denedim tuttu.. annem 23 yasındaken babam 24 yasındaken ablama hamile kalmışlar 23\4 kalan 3dür 30\4 kalan 0dır buna göre 3 sayısı 0a baskındır sonuç kızdır.. %10 yanılma payı var |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli benim ilk oğlum doğru çıktı ikincide oğlan gözüküyor |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli gönlümde hep kız var takvime göre erkek hayırlısı tabi de adı bile hazır elifnida herkes kız diyor bakalım 9 haftalık sabretmek zor yiğenime kız dediler bugün oğlan dediler |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli saglıklı olsun yeter |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli merhaba 25 yaşındayım son adet tarihim temmuz 24 şuan 11 haftalık hamileyim çin takviminde son regl olduğum ayı mı dikkate almam lazım? bu akşam doktor randevum var çok merak ediyorum.belki belli olur :) ama önemli olan sağlıklı olması zaten ilk bebeğim ayrım yapmam mümkün değil :) allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli bu cetveli hesaplayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 8 mart 1979 doğumluyum ekim ayında hamile kaldım bebegim kızmı erkekmi acaba |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli bence bu test yalan arkadaşlar |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli bu cetveli atanın zaten %50 şansı var. bir de tuttu tutmadı diye mesaj atmayın saçmalık hepsi. tamamen genetiğe bakar böyle olaylar boş şeylerle doldurmayın beyninizi |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli Ya kadin ve erkegin kalan rakamlari ayni ise ne olacak?????????? Alıntı:
|
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli aynen öyle eşim 32 ben 24 yaşındayım hep 0 kalan veriyor şimdi ne olucak? |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli ya bırakın şu cetvelleri falan YALAN HEPSİ dua edin ne istiyorsNIZ ALLAH HAYIRLISINI VERSİN |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli bende hamiyelim 3,5 aylık henüz cinsiyetini bilmiyorum ama bu cetvele göre erkek gözüküyor..ben inanmıyorum ama doğru yada yanlış olursa yazıcm..Alllah tan başka kimsenin biliceği iş değildir bu |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli şu anda 5.5 aylık hamilyem.cetvele göre erkek ama doktoruma göre kız.bakalım ve görelim |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli cetvel tuttu |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli ben 4 aylık hamıleyım doktorum kız dedı ama cetvelde erkek cıkıyo acaba cetvel dogrumu |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli arkadaşlar ben 21 mayıs 1982 doğumluyum ve eylül 2010 da hamile kaldım kız mı erkek mi anlamadım yardımcı olur musunuz?teşekkürler |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli Alıntı:
|
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli Allah hayirlisini versİn bende kiz bebek beklİyorum eŞİm bİraz ÜzÜldÜ ama ben mutluyum İnŞallah allah bİr de oĞul nasİp eder |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli slm ben 3 aylık hamileyim henuz cinsiyetini bilmiyorum.....cinsiyet belirleme takwimine gore kız cocugu eger dogru cıkarsa 6 ay sonra tekrardan burdan mesaj atıcam..... :D |
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli Alıntı:
|
--->: Çocuk Cinsiyeti Belirleme Cetveli peki ya ayni yasittaysak :( ???? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:35 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük