![]() |
3 cesit uyku vardir Kaylule Gaylule Feylule Kaylule efendimizinde yaptigi sünnet olan ögle arsinda uyunan uykudur Gaylule sabah namazindan sonra uyunan uykudur Feylule ise ikindi vakti ile aksam namazi arasinda uyulan uykudur(Efendimizin dedigine göre bu arada uyuyan kisi uyandiginda hala yasiyor ise sükür namazi kilmalidir demistir) Insallah karistirmamisimdir :Soru: Risale-i nur sadelestirilemez deniliyor peki risale-i nur ilk hali ile osmanlica yazilmistir ve sonrasinda latinceye cevirilmistir peki bu arada bir sadelestirme söz konusumudur |
Alıntı:
Sual: Şeytanın varlığını ispatlayın? Ek: Alıntı:
Hususan benim gibiler..Allah affetsin..Evet "efela yeşkuruuuuun?" |
Soru nerde üstad soruya cevabi verdin soruyu sormadin:) |
Alıntı:
|
Ben bu oyunu anlamadim ne yazikki simdi cevabi veren kisi soruyu yazmiyormu kyölü kardesim Simdi ayni cevaba bir cevap daha verdiniz bende soru nerde diye soruyorum:( |
neyse ben de bi soru sorayım inş. Kalbi selim ne demektir? |
selim arapçada teslim anlamına gelir,kalbi selim şüphelerden şirkten temizlenmiş ihlasla iman etmiş kalp demektir. Soru : cem'us salateyn nedir? |
Alıntı:
Yolculukda öğle ve ikindi namazların ve/ya akşam ile yatsı namazların cem(birlikte kılınmasına) edilmesine cem'u s-salateyn denir. :cicek01221: Sual: Zahiren suçsuz ve masum insanın işkenceye maruz kalması, musibetlerden kurtulamaması adalet-i ilahiyeye muhalif düşmez mi? |
Kader adalet etmiştir... Not:Kesin bu cevaba bir eleştiri yazarsınız benim tanıdığım Köylüyseniz.:)) |
Alıntı:
Sual: İhlasın ikinci düsturu nedir? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük