![]() |
örtunme süper fırça [FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v163/49/3/1041605321884_52238.flv[/FLV] |
--->: örtunme süper fırça Ben Timurtaş hocaya anlam veremiyorum evet ahirete inanıyoruz ama bu sertlik nedir? Kükremiş ASLAN GİBİ ! o zaman evden dışarıya çıkmayacaz olucak iş değil bizde görüyoruz bayanların göbekden sonrasını heryer çıplak dolu bizdemi bayan olark zina mı yapıyoruz. Kendimi ateşte görüyorum |
--->: örtunme süper fırça Alıntı:
herkesın kendıne göre bir üslubu var,timurtaş hocanın kıde böle işte. nasıl söledıgınden çok ,ne söledıgıne bakmak lazım. |
--->: örtunme süper fırça süper fırçaaaaaaaaa |
|
--->: örtunme süper fırça Bazen olayların ciddiyetinin kavranması için sertlik gerekir...Mevzunun sert gelmesi Nefis terbiyesinde zorlandığımızın bir göstergeside olabilir... Tıpkı ''tekstil firmaları öyle üretiyor ama'' gibi komik bir sebepten dolayı açık giyinenlerin kendini kandırdığı gibi... |
|
ama vaaz vermeye kalksa ne diye bağırıp duruyor der ve geçerim ne söylediğine kulak bile asmam tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... çocuk azarlar gibi değilde daha sakin nasihat verir gibi anlatsa daha yararlı olur diye düşünüyorum |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:26 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük