![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Bireysel duyarlılık (elindeki gofret kabını çöplük bulana kadar bekletip çöpe atmak) olmadığı sürece çevre kirliliğinden zor kurtulunur. Çevre kirlenmezse temizlemek gibi bi problem de olmaz.. Eğitim durumunuz nedir? Ve hangi bölüm?? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) lise mezunu torna tesviye bölümü hayırdır |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
Tabii ki hayır. Şer ile işimiz yok :) En sevdiğiniz şarkı |
Her saatte 20 dk geri kalan bir saatim var.saatim şu an 4:00 gösteriy0r.saatimi tam gece yarisi ayarlamiştim ve saatimin tam 4 saat önce durdugunu biliy0rum.0 halde şimdi saat tam kaçtir. |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) 9.20 galiba.. |
Alıntı:
Neden burdasin ? :) |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ilgimi çekti :) nden burdasn :) |
p harfinde ülkeler istiyorum |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Polonya, Pakistan :) Hiç kimseyi yalan söylediğini anlayacak kadar tanımak istemiyorum! sözüyle ne anlatilmak istenmistir sence? |
→ Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) gözünden düşürmemek için dostun aybını gizliyor..kısacası grçekleri sırf onu kaybetmemek için istemiyor :) soru sırası bende şimdi..:)) kalem kılıçtan .......... ? devamını getirin... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük